Lærerikt bedriftbesøk og lunsj hos Bolt Communication

bol_20180605-134512_1

Hello igjen!

I går dro jeg hjemover fra Oslo, men jeg hadde en liten stopp på veien. Jeg var for første gang på besøk hos min sponsor Bolt Communication på Lysaker. Det var veldig gøy å møte teamet der og få en omvisning i denne kreative bedriften. Bolt Communication ble startet av Cecilie Coward Schøyen og Sissel Tangen for 9 år siden og de er i dag totalleverandør av grafiske tjenester.  De lager alt fra årsrapporten til Telenor til Ferds konsernmagasin. Her snakker vi om logo, bedriftsprofiler, hjemmesider og mye annet spennende. Dere finner dem både på facebook og på følgende nettside www.boltcommunication.no.

For meg var det artig å besøke en bedrift som er startet opp og drives av to jenter. Spesielt med tanke på at så mange som 50 % av alle nyetablerte bedrifter i Norge aldri overlever det første året. Etter fem år har så mange som syv av ti gått konkurs (kilde SSB). Men det er mulig å få det til og det er gøy å se når noen klarer å leve av det de synes er gøy og skape arbeidsplasser. Det synes jeg er utrolig spennende. I tillegg er dette til stor inspirasjon for meg selv, som nå også har fått startet eget firma med min venninne i USA. Jeg syntes det står av stor mot og gå ut av faste stillinger og bedrifter for å satse på seg selv å stå på egen ben. Jeg håper jeg kan bli som de flotte og inspirerende jentene i Bolt og klare meg selv med et vellykket firma i fremtiden. Det er alltid toppen å  få høre historier, dele ideer og få tips fra andre som har gjort dette selv.

Som nevnt ovenfor, driver Bolt Communication med bediftsprofiler, logoer, årsrapporter og bilder. Noe som kanskje understreker navnet "Commuicaton" i firmaet, er det å kommunisere riktig informasjon for kundene. Dette er noe Bolt jobber med på en daglig basis. Det å velge de riktige bildene og få det riktige uttrykket og skape den riktige teksten osv, for deres ulike kunder er utrolig viktig. Dette var noe vi snakket om også i forbindelse med konkurransen jeg gjør i Miss Norway, der vi skal profilere ulike samarbeids partnere og sponsorer, og sist men ikke minst: oss selv.

Hos Bolt gikk vi gjennom noen av bildene mine og jeg fikk mye tips og ideer i forhold til det å ta gode bilder, posering, lys, farger osv. Sissel som er profesjonell på bilder, kunne fortelle meg hva som gjør et godt bilde og ikke. Vi gikk over flere ulike bilder og kategorier og dette hjalp meg virkelig til å tenke fremover i forhold til Miss Norway, konkurransen som jeg deltar i. Jeg kunne virkelig lære mye på mitt bedrifts besøk hos Bolt, mye som jeg vil ta med meg videre. Jeg syntes det er flott og ha en så veletablert og kul bedrift på laget, og jeg som er en stor fan av selvstendige og næringdrivende kvinner syntes de er enda bedre, for dette trenger vi mer av!  Fantastisk lunsj fikk jeg også, så det var veldig hyggelig. Her er noen bilder av jentene og dagen. 

 

 

(Sponset innlegg)

Om også du vil være min samarbeids partner kan du sende en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Har du stemte på meg i konkurransen? Om du vil hjelpe meg og bli Miss Norway 2018, kan du sende MISSU  6 til 1963 (20kr)

 

Ha en super sommer dag!

-Rebecca 

Gi stjerner til dette innlegget:
Beautycamp
Beautycamp i Oslo
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019

Påmelding til Miss Norway 2019 fortsetter. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på