fbpx

BeautyCamp med finalistene

Hei og god kveld alle sammen! 

I helgen var det beautycamp for finalistene i Miss Norway 2021. Dette er en helg jeg har gledet meg masse til, og selv om dagen bydde på vonde tær og gnagsår, var det god stemning og dagens forventninger overgikk seg selv. Tusen takk til alle som var med på å gjøre denne dagen uforglemmelig!


Foto: Knut Yrvin 

Vi startet dagen med catwalk-trening sammen med Klara - Master runway coach. Hun er en utrolig dyktig dame, som hadde mye å lære oss. 
På finaledagen skal alle deltakerne gjennom ulike "walker", vi skal gå med alt fra treningsklær til aftenkjole. Alle de ulike catwalk-stilene er unike og har hver sitt særpreg over seg, noe jeg personlig synes er utrolig spennende og samtidig litt utfordrende. Heldigvis fikk vi god hjelp av Klara og tidligere deltakere som Miss Universe Norway 2020 Sunniva Frigstad, Miss Norway 2019 Helene Abildsnes og Miss Supranational Norway 2021 Ina Kollset. Det var utrolig stas å få møte de tidligere vinnerne, de er like nydelige som de fremstår over nett og de delte gladelig tidligere erfaringer med oss slik at vi kunne ta læring av dem.  


Foto: Helene Abildsnes 

Miss Supranational Norway 2021 Ina Kollset, Hoveddommer Fred og Miss Universe Norway 2020 Sunniva Frigstad. 


Foto: Helene Abildsnes  


Foto: Helene Abildsnes 

Her står jeg sammen med Amine Storrød og Angelika Kristiansen. 

I dag fikk alle finalistene utdelt hver sin sash. Dette var utrolig stas og jeg tror ingen av jentene tok den av med det første. 


Foto: Helene Abildsnes 

Meg, Mai-Helen Braathen, Stephany La Rosa og Julie Børresen. 


Foto: Knut Yrvin 

Etter catwalk øvingen var det tid for photoshoot. Jeg hadde med denne nydelige kjolen som jeg har fått lånt av hjelpende hender (jeg har tidligere skrevet et innlegg om de, det kan du lese her) - de leier ut fine ballkjoler, brudekjoler og klassiske kjoler, både lange og korte, så her er det noe for enhver anledning. 


Foto: Knut Yrvin 

Etter å ha tatt noen bilder inne i lokalet, var det på tide å gå ut for å ta de siste bildene. På veien møtte vi mange hyggelige mennesker, noe av de ønsket å ta bilder sammen med finalistene, noe som var veldig artig. 


Foto: Knut Yrvin  


Foto: Knut Yrvin

Her er alle finalistene i Miss Norway 2021. 


Det har vært fantastisk å få blitt kjent med denne fine gjengen. Vi er 13 jenter med 13 forskjellige personligheter, noe jeg synes er veldig fint for da kan vi alle lære noe av hverandre. Jeg ser frem til å bli enda bedre kjent med dem! Takk for denne gang jenter! 

 

 

Vil du samarbeide med meg? ikke nøl med å ta kontakt!

Instagram:Her
Facebook:Her 
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Planlegging av ny reise
Gledes til innspilling
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på