fbpx

Ble veldig dårlig

Hei❤️

Idag har vært en lang dag. Jeg pleier vanligvis ikke å syte, men det er jo veldig interessant siden det er så dagsaktuelt og mange gjennomgår det, og noen ikke. 

Jeg tok corona vaksina på mandag. Det gjorde ikke vondt, og jeg følte meg helt fin etterpå. Senere på kvelden samme dag så begynte det å gjøre litt vondt i armen, litt som at man er støl etter en hard treningsøkt. Og det å være støl er jo ikke noe vondt, det er bare ubehagelig, men ikke smerte. 

Måtte ligge på motsatt side enn hva jeg vanligvis er vant til, men jeg fikk sove. 

Når jeg våknet idag tidlig så var jeg helt fin. Etter litt over en time ut i arbeidstiden min så begynte jeg å føle meg sliten. Som om jeg hadde lavt blodsukker og ikke hadde spist. Jeg ble litt svimmel og synes det var vanskelig å være på jobb. Det gjorde vondt i kroppen. Helt ut i fingertuppene. 

Jeg er ikke en som pleier å si ifra at jeg føler meg dårlig, siden at jeg er svært sjeldent syk. Jeg pleier å tenke at det å være syk er psykisk. Så hvis man ikke tenker at man har vondt her og der så går det over. Det er jo selvsagt ikke alltid det er sånn... Noen sliter jo mere med annet. Men den metoden har fungert veldig bra for meg. Så langt😂

Men når det nærmet seg stenge tid var jeg faktisk så dårlig at jeg slet med å stå oppreist. Sjefen min kom bort å sa at jeg ikke så helt i form ut, hun kjente på panna mi, og jeg hadde feber. Det ble stengetid og jeg tog ferga hjem❤️ Ringte mamma og jeg var veldig fortvila. Det er ikke lett å bo alene og føle seg så dårlig som det jeg gjorde.. Med en slik fantastisk mor som det jeg har, satt hun seg i bilen med det samme og kjørte til meg❤️ Etter 1 time så kom hun inn og hadde kjøpt drikke, Paracet og mat. 

Jeg hadde fremdeles ganske høy feber, og kroppen gjorde vondt. Jeg føler meg sjeldent så dårlig, men det hjalp med Paracet. Jeg fikk endelig litt matlyst, og fikk i meg litt væske. Nå er jeg litt bedre.. 

Jeg har det veldig fint altså❤️ Takket være min kjæreste snille mamma. Jeg er så heldig som har henne til å passe på meg. Hun kjører jorda rundt for meg. Det vet jeg. 

Men i morgen så skal jeg på jobb, og rett etter jobb så skal jeg på fotoshoot. Det har jeg gledet meg veldig til, så jeg håper jeg blir frisk og bedre til i morgen. Det tror jeg. De fleste ble dårlig dagen etter bare. Så nå er det bare å tenke positivt og bli frisk. 

Jeg fikk dessverre ikke planlagt hva jeg skal ha med på shooten, men jeg får stå opp litt før i morgen. Men nå må jeg sove meg frisk❤️ Selv om jeg ble veldig dårlig, så vet jeg at det er verdt det. Jeg må jo være ferdig vaksinert i tilfelle jeg må reise til utlandet. 

Ønsker dere alle en fin kveld, og god natt. ❤️

klem

Hyggelige møter med nye organisasjoner!
Ny utflukt allerede i morgen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på