fbpx

Hei!

Jeg er Amine, 21 år og kommer fra Hvaler!

Jeg er finalist i Miss Norway 2021! 

Jeg vil få frem de gode verdiene jeg har, være en god rollemodell for både unge og eldre. Jeg vil vise hvor lett det kan være å spre glede og hjelpe andre. Jeg vil jobbe for min hjertesak, og fortelle videre at det alltids finnes noen du kan snakke med.

Her...

Hei!

Jeg er Amine, 21 år og kommer fra Hvaler!

Jeg er finalist i Miss Norway 2021! 

Jeg vil få frem de gode verdiene jeg har, være en god rollemodell for både unge og eldre. Jeg vil vise hvor lett det kan være å spre glede og hjelpe andre. Jeg vil jobbe for min hjertesak, og fortelle videre at det alltids finnes noen du kan snakke med.

Her på min blogg så kan du lese om hva jeg har gjort så langt i denne konkurransen, og hva jeg gjør for tiden. 

Denne fantastiske reisen har gitt meg mulighet til å vokse som et menneske! Håper dere vil følge med videre og gi meg en stemme. Send MISSU 1 til 2401❤️Tusen takk

Ønsker du å samarbeide med meg, eller kontakte meg? 
Send meg en Mail! 

Amine00@live.no

Ha en fortsatt fin dag❤️

Vil du få med deg når jeg legger ut et nytt innlegg? Trykk på linken under å følg siden min på Facebook <3

https://www.facebook.com/Amine-Storr%C3%B8d-Veien-til-Miss-Norway-2021-100361338746449 

Følg meg gjerne også på min instagram: https://www.instagram.com/aminestorrod/?hl=nb 

 

More

Jeg skal intervjues av GodkveldNorge!!

Heiii❤️

For noen uker siden så kom jeg i kontakt med TV2 og godkveldNorge! De synes det jeg hadde vært igjennom var en tøff historie og at budskapet jeg hadde bak var utrolig viktig. Det ble jeg utrolig glad for å høre! Vi hadde avtalt å møtes nå på fredag, men de ringte nå og spurte om vi kunne møtes klokka 10:00 på det hotellet jeg skal sove på. Kan jo ikke si nei til TV2 og godkveldNorge, så jeg sa selvsagt at det passet perfekt og ringte til det hotellet og måtte booke en natt til. Jeg var på catwalk trening når dette skjedde, og måtte hive meg i bilen for å dra hjem å pakke. 

Nå pakker jeg for harde livet og skal snart ta toget inn til oslo! Imorgen klokka 10:00 skal jeg bli intervjuet og de skal følge meg med forberedelsene til finalen! Det blir utrolig gøy!! 

Men nå må jeg pakke ferdig og forsikre meg om at jeg har fått med alt! Jeg har satt av to store relsekofferter, så håper det holder😂☺️

Husk at du kan fremdeles stemme på meg🤩 Stemmene avsluttes klokka 24:00 idag!!

Vi snakkes! Klem❤️

 

  235 Hits
235 Hits

Finaleklart hår

Hei dere❤️

//Sponset//

Som dere leste sist så er jeg så heldig og har kommet inn i et samarbeid med Skjærgårdsfrisøren🤩 Flinkeste Marita fikset håret mitt klart til finalen. Og jeg ble så UTROLIG fornøyd! Altså håret mitt er silkemykt og floker seg ikke i det hele tatt🤩

Se resultatet🤩 Jeg har hele livet hatt kjempe langt hår. Jeg klipte meg kort 2 ganger, og jeg synes jeg kler det veldig godt det også, men jeg føler meg som "meg" med langt hår😂 Så jeg spurte Marita om hun kun klippet det slitte, og det gjorde hun selvsagt! Det ble litt å klippe, siden jeg har ikke vært hos frisøren på noen år😂Men sjekk dette resultatet🤩WOW

Jeg ble kjempe fornøyd selvom jeg merker at det er kortere. Det er mye lettere å gre, og det ser skikkelig sundt og friskt ut!

Vi startet med å kure og behandle håret. Noen av produktene vi brukte var alterna- my hair my canvas. Det er 100% vegansk og bygd opp på bergamott og botanisk kaviar. Vi brukte også produkter som four risens som er et nedbrytbart materiale. Ingen av produktene som Marita selger i salongen sin er testet på dyr, alt er naturlig og miljøvennlig. 

Mens Marita jobbet med produktene i håret mitt, fikk jeg den deiligste hodemassasjen. Det var like før jeg sovnet😂 Dette hadde hun gjort lenge!

Etter håret var kuret, klippet og fønet så stylet vi det litt. Jeg pleier som regel og fikse håret mitt selv når jeg har konkurrert osv, men skal ærlig si det var helt magisk å sitte i den stolen der og bli dollet med🤩 

Her kan du se litt av salongen🤩Jeg synes den er utrolig iøyefallende innredet! Marita har stil og klasse både i arbeide hun driver med og hvordan hun velger å ha det rundt seg. 

Disse strikkene er utrolig populære fortiden. De sliter ikke på håret og er like fine som armebånd som i håret🤩 Nede hos Skjærgårdsfrisøren får du også kjøpt pynt til håret! Jeg skal faktisk bruke noe fra salongen på finalen🤩

Marita har selvfølgelig Smittevernskurs bevis hengende synlig i salongen🤩

Mens du sitter å nyter behandlingen nede hos Skjærgårdsfrisøren kan du høre bølgene skvulpe og saltvanns-lukta inn gjennom vinduet. Utrolig behagelig og rolig tilværelse. 

Frister det å bestille en time hos frisøren i Norges Ferieparadis? Klikk på lenken under så kan du booke deg en time🤩 Jeg har bare varmt å si om salongen til Marita! Du blir tatt imot som en venn og en hyggelig prat! Blid og glad og elsker jobben sin.

https://sgfrisoren.onlinebooq.net 

Håper du fikk like lyst til å booke en time som det jeg fikk etter å ha skrevet dette innlegget! All ros til flinke Marita🤩 Nå er jeg klar for finalen, og har fått med meg masse produkter fra salongen for at håret skal være finest som mulig🤩 Dette blir spennenes!

Imorgen 12. August klokka 24:00 så stenger de for publikumstemmer! Så jeg hadde satt pris på om du ville være med på å stemme meg frem❤️

Klemmer fra Hvalers Miss

  384 Hits
384 Hits

En liten pause

Hei❤️

De siste månedene har gått i ett, og jeg har ikke hatt tid til å besøke klubben min. Som jeg har sagt tidligere så satt jeg kunstløp "karieren" på pause fram til finalen, og så skal finalen avgjøre hva som vil skje fremover☺️ Men etter jobb idag så dro jeg til venninna mi med masse kjoler! Hun har kjøpt billett til finalen og jeg er små glad for det! 2 av skøyte venninnene mine kommer, og jeg er såå glad for det! Men hun trengte å låne en kjole, og jeg har MER ENN NOK å låne bort😂 Etter det så kjørte jeg henne opp til trening, og varmet opp med henne❤️

Jeg ELSKER jo å danse og trene til musikk, så var utrolig deilig å komme opp til "mitt andre hjem" (Stjernehallen/Ishallen) og få sluppet seg litt løs.

Måtte selvsagt teste om jeg hadde triksene inne enda😂 Hihi de er der de, bare litt rusten. Men det kommer seg☺️ Var kjempe gøy!

Etter jeg var med venninna mi å varme opp så satt jeg å så på jentene trene❤️ Det var utrolig koselig men kjempe rart. Jeg pleier jo alltid å være på hver eneste trening, så var kjempe uvant å sitte på tribunen og ikke være på isen. Jeg ville bare løpe inn å knyte p meg skøytene, men valgte å se på denne gang. Det var viktigere idag å passe på at jeg ikke får noen blåmerker eller skader meg til finalen.

Men det å få være med min bestevenninne igjen var utrolig godt. Vi er så gode venner at uansett hvor lang tid det er mellom vi ser hverandre, så er vi like gode venner❤️ Hun er som min lillesøster, og hun betyr så mye for meg, og det at hun sitter i salen og støtter meg til lørdag betyr alt❤️ Det er viktig å ta vare på vennskap, og jeg setter vennskap over alt☺️ Det å ta vare på de rundt deg er en del av arbeidsoppgavene til oss mennesker mener jeg☺️ Hvis alle har litt omsorg for de rundt seg, så tror jeg alle får det mye bedre! Venninna mi er min gledesspreder og vi finner på så mye gøy sammen! Dette er en venninne som får meg til å le!

Så det var dagen min idag! Imorgen så blir det øving på catwalk og pakke til avreise🤩 Nå begynner det virkelig å nærme seg!!

Klemmer fra meg❤️

Sponsor:

  149 Hits
149 Hits

Støtt Hvaler IL med pantelappen

Hei❤️

I flere uker nå så har jeg samlet opp, plukket og funnet panteflasker, spurt naboen om litt pant og fikk samlet opp en hel Bil med panteflasker!

Måtte til og med få hjelp av Hvaler Taxi, en av mine sponsorer til å få hjelp til å frakte alle panteflaskene til butikken (Da bilen min ikke er den største😂).

Men i samarbeid med Hvaler IL så samlet jeg sammen masse flasker som jeg pantet. Og pantelappen la jeg i kassa med Hvaler IL på. Det gjør at alle de pengene som folk velger å legge der går til Hvaler IL organisasjonen. 

Jeg synes det er en utrolig fin sak å gi bort pantepengene til! Hvaler IL er et idrettslag her på Hvaler som driver med fotball og håndball. Jeg klarte å samle inn over 220 flasker! Jeg er kjempe fornøyd med det, og håper det inspirerer andre til å også gjøre det samme☺️ Det tar kjempe kort tid, og du trenger ikke samle inn så mange som meg, men hvis du er på butikken på Bunnpris på Hvaler så henger hvertfall postkassa ved panteautomaten🤩

Nå er det kun 2 dager igjen at man kan stemme, så hadde satt virkelig stor pris på om du ville sendt inn en stemme ❤️ MISSU 1 til 2401

Mange klemmer fra meg❤️

  352 Hits
352 Hits

Deilig fotbehandling

Hei❤️

Nå har jeg vært på en deilig fotbehandling fra en av mine sponsorer, og det trengtes skikkelig😂 Føttene blir utsatt for skikkelig hardkjør med disse høye hælene og trange sko. Så det var ubeskrivelig godt. 

Nå skal jeg videre for å fikse mine negler, så skal jeg til min frisør sponsor og fikse klart håret mitt 🤩 Gleder meg kjempe masse! Har faktisk ikke vært hos frisøren på flere år😂 Jeg har jo drevet aktivt med idrett, og gått på idrettsskole, så håret på hode har ikke vært så i rampelyset😂 Bare det var langt nok til å flettes og gjøre frisyrer, så var det i orden. 

Men dette er små gøy å fikse seg klar til finalen. Man merker at det liksom skal skje noe😍

Ønsker dere uansett en nydelig dag videre! Så skal jeg oppdatere dere på hvordan det gikk hos frisøren🤩

Klem fra meg❤️

  123 Hits
123 Hits

Alt er ferdig og klart!

Heii❤️

Idag har dagen gått utrolig fort! Jeg var å hentet drømmekjolen min hos Sylvia i By Fridman. Så dro jeg for å fikse brynene mine🤩 Videre dro jeg innom og handlet det siste finishen til finaledagen🤩

Etter jeg hadde fått i meg litt mat (mat er viktig) så dro jeg ut på en joggetur. Jeg synes det hjelper på nervene, og det får meg til å slappe av. Jeg elsker jo å være i fysisk aktivitet, så det å avslutte dagen med en joggetur er helmax😂 

Så bestilte jeg ferdig hotellet for meg, søsteren min + kjæresten hennes og mamma og pappa❤️ Broren min kan dessverre ikke komme da han skal i bryllup. Han skal være toastmaster, og jeg unner brudeparet broren min den kvelden. De finner ingen morsommere og god til å prate enn broren min. Selv om jeg kunne ønske at han var med meg også på min store dag❤️ Men jeg vet at han tenker på meg🥰 

Jeg gleder meg utrolig mye til helgen som kommer! Det er et øyeblikk jeg aldri kommer til å glemme! I tillegg så skal jeg bo på hotell med familien min. Jeg tror faktisk aldri at jeg har bodd på hotell sammen med både mamma og pappa + søsteren min. Vi bor jo på gård, så er bare å dra fra alle dyrene😂 Pappa har som regel vært hjemme, eller så har jeg og søsteren min reist på ferie med tanta mi! Så det å skal kunne dele en helg med mine nærmeste gleder jeg meg masse til❤️ Det blir noe helt Spessielt🌟

Planene for imorgen er å stelle beina mine hos min fantastiske sponsor Fredrikstad Hud og fotterapi, videre dra å fikse neglene, så videre til min andre sponsor - Skjærgårdsfrisøren for å fikse håret mitt😂 Hihi en skikkelig make-over dag. Jeg skal bare klippe av det slitte og stelle håret mitt litt. Jeg har faktisk aldri farget eller stripet håret mitt noen gang, og jeg er ikke sikker på om jeg noen gang kommer til å tørre det. 

Etter jeg har fikset meg litt så skal jeg øve litt på gangen min og catwalk☺️ Jeg håper jeg kan få noen tips av flinkeste Klara over nettet og telefonen, siden jeg ikke har hatt mulighet til å dra til Larvik😔 Det synes jeg er utrolig dumt, men sånn er det noen ganger! 

Hvertfal så er det mye som står for tur imorgen☀️Ønsker dere en nydelig kveld og god natt❤️

Klemmer fra meg❤️

Nå er det kun 3 dager igjen av stemningen. Jeg hadde satt utrolig stor pris på om du ville stemme på meg❤️

  105 Hits
105 Hits
Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på