fbpx

Hei!

Jeg heter Amine, 21 år og kommer fra Hvaler!

Jeg er finalist i Miss Norway 2021! Dette er en unik mulighet for meg stå frem som en god rollemodell og vise frem de gode verdiene jeg har❤️Håper dere vil følge meg på denne utrolige spennende reisen. Her på min blogg så kan dere bli litt bedre kjent med meg som person og lese om hva jeg gjør...

Hei!

Jeg heter Amine, 21 år og kommer fra Hvaler!

Jeg er finalist i Miss Norway 2021! Dette er en unik mulighet for meg stå frem som en god rollemodell og vise frem de gode verdiene jeg har❤️Håper dere vil følge meg på denne utrolige spennende reisen. Her på min blogg så kan dere bli litt bedre kjent med meg som person og lese om hva jeg gjør for tiden, håper dere liker det!

Ønsker du å samarbeide med meg, eller kontakte meg? 
Send meg en Mail! 

Amine00@live.no

Ha en fortsatt fin dag❤️

Vil du få med deg når jeg legger ut et nytt innlegg? Trykk på linken under å følg siden min på Facebook <3

https://www.facebook.com/Amine-Storr%C3%B8d-Veien-til-Miss-Norway-2021-100361338746449 

Følg meg gjerne også på min instagram: https://www.instagram.com/amine.storrod/?hl=nb 

 

More

Gjensynsglede fra Hamar

Heii❤️

Idag så har jeg vært spå jobb, og etter jobb så fikk jeg et etterlengtet besøk av en supergod venninne som jeg ble kjent med i Hamar når jeg bodde der☺️

(Her koste jeg meg med Oreokake som dere ser)

Hun kom først til meg, så var vi så heldig at vi fikk ride av selveste Hvaler Taxi❤️ Vi spiste på en god restaurant! Jeg spiste cæsarsalat igjen😂 Til dessert så spiste vi oreokake, med en type kaffeis! Syyykt digg! Vi har faktisk ikke sett hverandre siden august Ifjord... Corona har ikke vært gøy for noen:( Jeg bodde hos henne når jeg var på treningsleir der i sommer😍 Men nå har vi avtalt at hun skal komme tilbake nå i Juli!! Og hun flytter også til Oslo, så da blir det mye lettere å møtes!!

Det var så utrolig kos å se henne igjen!! Kan ikke beskrive det❤️

Det er så viktig å ta vare på gode venner! Venner som du har det gøy med, som får deg til å le, og som du kan være 100% deg selv med! Nora er det! Vi startet på samme skole i 2016 i Hamar! Wang Toppidrett. Hun spilte håndball, og jeg drev med kunstløp. (Hun er foresten dødsgod i håndball, men hun la nylig opp, og skal begynne å studere). 

Vi gikk faktisk ikke så godt oversens i første øyeblikk, siden Nora er litt sta😂 Meeen jeg ga meg ikke. Vi snakket ut, og vi fikk senere de samme fagene, og hadde nesten hver eneste time sammen på skolen! Hun hjalp meg igjennom en veldig tung periode når jeg gjorde det slutt med eksen min, hun og min andre venninne hjalp meg på legevakten og tok vare på meg når jeg hadde 40 i feber med streptokokker😂 Hun lånte meg sengen sin når jeg følte meg alene etter bruddet, og vi har de sykeste minnene fra russetiden! Samtidig så tror jeg vi har brukt tusenvis av kroner på salat på rema1000 på de årene jeg bodde der + fredags 7upèn😂

Vi har det alltid så gøy sammen, og hun er det nydeligste menneske jeg vet om! ^hihi😂Viktig å sette pris på vennskap! Mitt vennskap med Nora er et vennskap jeg ønsker skal vare livet ut! 

Dagen idag var 10 av 10 den å!

Ønsker dere en fin kveld! 

  48 Hits
48 Hits

Bildedryss fra helgens Beautycamp

Hei❤️

Jeg har endelig fått landet litt fra helgen som var! Jeg var både på jobb på mandag og tirsdag, og har hatt fulle dager! Jeg har hørt med jobben om jeg kan få litt fri for å jobbe med konkurransen fremover! Så håper det ordner seg! Jeg har masse jeg skulle fått gjort, og har mye øving!

Men helgen var kanon! Og jeg tenker bare tilbake på helgen og kunne ønske jeg kunne spole tilbake! Altså det var så gøy! Men her kan dere hvertfall få en smakebit på hvordan jeg hadde det! 

Catwalk var det vi gjorde mest! Vi øvde på de 5 forskjellige talkene vi skal gå i finalen, og øvde på hvordan finalen skal gjennomgå! Utrolig gøy! Gleder meg bare sååå mye!!

Fine Guro❤️

Fikk endelig møte vakre Ina! Miss Supernational 2021😍 Vi har faktisk noen felles venner, og er heldig som ikke bor så alt for langt vekk fra hverandre! Vi har hatt litt kontakt på sosialemedier, og var så gøy å endelig bli bedre kjent!

Miss Norway 2019 og Miss Norway 2020! Helene og Sunniva❤️ Nydelig både på utsiden og innsiden! 

Bilder hele tiden😂

Etter denne innholdsrike dagen, så dro vi alle på Egon, hvor vi koste oss kjempe masse! For en gjeng vi er🤩Jeg bestilte selvsagt min favoritt "Cæsarsalat"😍

Så har vi igjen, herlige Sunniva❤️ Vi hadde også snakket en del på sosiale medier, så var så gøy å endelig få møte henne! Jeg fikk så mange gode tips til hvordan walkene mine kunne bli bedre, og høre masse om hennes opplevelser så langt! Aldri kjedelig rundt denne dama, og jeg gleder meg allerede til neste gang vi sees! wiii

Her ser vi Guro, Madeleine, Karianne, Helene og meg❤️

Foto fra beautycamp er Knut Yrvin, Helene Abildsnes og privat

Vi er en nydelig gjeng på 13 Finalister! Jeg kan nesten ikke vente med finalen! Teller ned dagene! Men før den store dagen så er det utrolig mye som skal bli gjort, så her er det bare å sette igang❤️

Håper dere likte å se hvordan jeg hadde det på beautycamp i helgen!

Klem

  249 Hits
249 Hits

Drømmedagen

Heiii❤️

Wowowow! For en helt magisk dag!!

Dagen startet på kurset klokka 09:15, og gikk utover hele dagen! Jeg skal skrive et innlegg med masse bilder så dere kan se hvor fantastisk vi hadde det! WOW! Har gledet meg til denne dagen så utrolig lenge, og den ble over all forventning! Til tross for vonde bein, så var dagen 11 av 10!!

Vi fikk gått igjennom alt til finalen, og fått masse gode råd fra Klara. Sunniva, Ina og Helene gikk alle talkene, så vi kunne lære og se hvordan det skulle se ut! De er så utrolig dyktige, og vi vil også komme dit en dag🤩 Etter kurset så hadde vi bestilt bord på Egon, så der koste vi oss alle sammen! 

Tenkte bare å stikke innom for å fortelle dere hvor Fantatisk dagen min har vært! Gleder meg så sinnsykt til finalen nå! Dette var en kjempe boost!

Klem❤️

  88 Hits
88 Hits

Sover som en prinsesse

Hei igjen dere❤️

Når jeg gikk av toget, så måtte jeg ta opp google maps, da jeg ikke visste hvor det hotellet jeg skulle sove på var. Jeg fulgte kartet, og det sto at det skulle ta 7 min å gå. Jeg startet å gå og jeg gikk med en trille koffert, ryggsekk og veske. Det var sykt varmt. Men selv om jeg gikk og gikk, og fulgte kartet, så ble det ikke noe kortere tid til jeg skulle være fremme.... Prøvde og gå inn og ut av appen, og søke opp på nytt, men det hjalp ikke... Skrudde av og på telefonen, og til slutt så skrudde jeg på en funksjon på google maps så man kan se direkte hvor man var, og startet å følge den. 

Til slutt så kom jeg meg til hotellet... Og vet dere hva eller! Det var 50 meter unna tog stasjonen😂 Jeg hadde gått laaangt vekk og så rundt. Ble så flau da jeg innså hvor uforberedt jeg var... Jeg som pleier å være ganske rutinert på slikt, da jeg har reist ganske mye... Men, ingen perfekte😂 Hihi

Ble helt satt ut da jeg så hotellet! Såååå fint! Jeg har dusja og slappet av på rommet. Gleder meg så mye til morgendagen, at jeg startet å fikse håret før jeg gikk å la meg😂

Bare sjekk den senga!! Hele den til bare meg🤩 Hihi! Her skal jeg nok klare å kose meg! Skal sove som en prinsesse!

Men nå skal jeg sove, så jeg rekker å få noen timer søvn før en super lang dag!

Klem❤️

  89 Hits
89 Hits

På vei til beauticamp!

Heii dere❤️

Dagen før dagen er endelig kommet! Nå sitter jeg på toget, på vei til Oslo. Jeg har pakket kofferten ferdig, og forhåpentligvis så har jeg fått med meg alt jeg trenger! 

Rett etter jobb så hadde jeg litt dårlig tid, da jeg måtte få pakket og gjort meg klar før toget gikk. En god venn av meg kjørte meg til toget, så jeg rakk toget i god tid. 

Jeg gikk igjennom pakke listen til Klara hvertfall 10 ganger før jeg gikk ut døren, så jeg var sikker på at jeg hadde fått med meg alt☺️ Var så sinnsykt stressa, siden jeg har gledet meg, og sett fram til denne helgen helt siden jeg fikk vite at jeg var så heldig og ble finalist! 

Hodet mitt har vært kaos de siste dagene, men nå føler jeg endelig at jeg kan slappe av. Hvertfall til i morgen klokka 09😂 Da starter det, og jeg skal være klar for 12 timer med høye hæler og godt humør! Det skal nok gå kjempe fint! Gleder meg så utrolig mye!

Et tips fra meg: på varme sommerdager er det ingenting bedre å drikke enn Aloe Vera vann! Synes det er kjempe forfriskende og deilig. Dere burde prøve. ❤️

Holder dere selvsagt oppdatert på denne turen, og jeg skal på på et kjempe fint hotell som jeg aldri har bodd på før, så skal ta masse bilder så dere kan se!

Klem

  292 Hits
292 Hits

For en dag!

Hei dere❤️

Idag har det vært en sinnsykt stressende dag!

Jeg startet dagen med å dra på jobb, og det var ganske mange folk idag!

Jeg fikk lov til å dra litt tidligere fra jobben, da jeg hadde avtale med en syerske!

Jeg reiste til Moss for å hilse på henne, og prøve de fantastiske brudekjolene hun har lagd! Altså! wow! Jeg fikk lyst til å gifte meg😂

Men vi fant ut hvilken farge jeg skulle ha på min aftenkjole til finalen, og hvordan den skal se ut! Hun skal lage en kjole KUN for meg!! Jeg kommer fremdeles ikke over hvor heldig jeg er! Hun skal sponse meg med en kjole!

Jeg var der en stund, og vi tegnet ut hvordan vi ville ha den, og hun tok mine mål. Jeg kommer selvsagt tilbake med hva som skjer! Dere skal få vite hvem som hjelper meg med finalekjolen også. 

På vei hjem ble det en litt dyr handel innom Coop obs bygg, hvor jeg skulle kjøpe beis til verandaen min... Jeg hadde ikke spist på flere timer, så tenkte ikke over hva jeg handlet, hehe...

Men fikk omsider beiset verandaen når jeg kom hjem, og det ble så utrolig fint! Jeg er kjempe fornøyd!

Etter jeg hadde beiset verandaen så måtte vi ha et styremøte i boretslaget her jeg bor. Jeg er nemlig blitt valgt ut som styremedlem. 

Møtet tok litt tid, men fikk startet å pakke litt til beaticampen! ÆÆÆ, i morgen reiser jeg!!😍 Har enda ikke landet fra dagen som har vært, og klarte ikke fokusere på noe av hva jeg skulle ha med... Ville bare ta med hele klesskapet mitt! Jeg skal jo møte dommerene for første gang, og vil jo selvsagt gjøre et godt inntrykk! 

Jeg er omsider kommet i senga, og hjernen jobber på spreng! Det er så mye som skjer, og jeg er kjempe gira! 

Skal på jobb igjen i morgen tidlig, og må stå opp ekstra tidlig for å rekke å pakke litt før jobb😍

Dette blir en spennes helg! Skal holde dere oppdadert

Klem

 

 

  49 Hits
49 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på