fbpx

Finaleklart hår

Hei dere❤️

//Sponset//

Som dere leste sist så er jeg så heldig og har kommet inn i et samarbeid med Skjærgårdsfrisøren🤩 Flinkeste Marita fikset håret mitt klart til finalen. Og jeg ble så UTROLIG fornøyd! Altså håret mitt er silkemykt og floker seg ikke i det hele tatt🤩

Se resultatet🤩 Jeg har hele livet hatt kjempe langt hår. Jeg klipte meg kort 2 ganger, og jeg synes jeg kler det veldig godt det også, men jeg føler meg som "meg" med langt hår😂 Så jeg spurte Marita om hun kun klippet det slitte, og det gjorde hun selvsagt! Det ble litt å klippe, siden jeg har ikke vært hos frisøren på noen år😂Men sjekk dette resultatet🤩WOW

Jeg ble kjempe fornøyd selvom jeg merker at det er kortere. Det er mye lettere å gre, og det ser skikkelig sundt og friskt ut!

Vi startet med å kure og behandle håret. Noen av produktene vi brukte var alterna- my hair my canvas. Det er 100% vegansk og bygd opp på bergamott og botanisk kaviar. Vi brukte også produkter som four risens som er et nedbrytbart materiale. Ingen av produktene som Marita selger i salongen sin er testet på dyr, alt er naturlig og miljøvennlig. 

Mens Marita jobbet med produktene i håret mitt, fikk jeg den deiligste hodemassasjen. Det var like før jeg sovnet😂 Dette hadde hun gjort lenge!

Etter håret var kuret, klippet og fønet så stylet vi det litt. Jeg pleier som regel og fikse håret mitt selv når jeg har konkurrert osv, men skal ærlig si det var helt magisk å sitte i den stolen der og bli dollet med🤩 

Her kan du se litt av salongen🤩Jeg synes den er utrolig iøyefallende innredet! Marita har stil og klasse både i arbeide hun driver med og hvordan hun velger å ha det rundt seg. 

Disse strikkene er utrolig populære fortiden. De sliter ikke på håret og er like fine som armebånd som i håret🤩 Nede hos Skjærgårdsfrisøren får du også kjøpt pynt til håret! Jeg skal faktisk bruke noe fra salongen på finalen🤩

Marita har selvfølgelig Smittevernskurs bevis hengende synlig i salongen🤩

Mens du sitter å nyter behandlingen nede hos Skjærgårdsfrisøren kan du høre bølgene skvulpe og saltvanns-lukta inn gjennom vinduet. Utrolig behagelig og rolig tilværelse. 

Frister det å bestille en time hos frisøren i Norges Ferieparadis? Klikk på lenken under så kan du booke deg en time🤩 Jeg har bare varmt å si om salongen til Marita! Du blir tatt imot som en venn og en hyggelig prat! Blid og glad og elsker jobben sin.

https://sgfrisoren.onlinebooq.net 

Håper du fikk like lyst til å booke en time som det jeg fikk etter å ha skrevet dette innlegget! All ros til flinke Marita🤩 Nå er jeg klar for finalen, og har fått med meg masse produkter fra salongen for at håret skal være finest som mulig🤩 Dette blir spennenes!

Imorgen 12. August klokka 24:00 så stenger de for publikumstemmer! Så jeg hadde satt pris på om du ville være med på å stemme meg frem❤️

Klemmer fra Hvalers Miss

Kjøp billetter til finalen i Miss Norway

Miss Norway finaleshow lørdag den 13. august 2022 på Samfunnssalen, Oslo.

Les mer og kjøp billetter

I morgen reiser jeg!
En liten pause
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Påmelding til 2022 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2023.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på