fbpx

Bli med å holde Norge rent!

I dag har jeg vært ute og samlet søppel i strandsonen på Fagerstrand (Nesodden). Gjennom prosjektet Kystlotteriet fikk vi hos den lokale kjøpmannen utlevert sekk og hansker for å gjennomføre denne aktiviteten.

 

Foto: Privat

 

Hva er kystlotteriet;

«Kystlotteriet skal motivere folk til å rydde søppel i skjærgården ved hjelp av premiering. På denne måten ønsker Kystlotteriet å øke bevisstheten rundt marin forsøpling, og å tilby folk en mulighet til å gjøre en innsats for miljøet gjennom noe som minner litt om en skattejakt. Når alle bidrar litt, blir resultatet stort.»

 

Det er utrolig hva folk slenger fra seg i skjærgården, i utgangspunktet trodde jeg at det var plast, fiskegarn og lignende jeg skulle finne, men jeg fant til og med en rusten gammel campingstol.

Foto: Privat

Foto: Privat

Jeg fikk samlet sammen en stor sekk med plastartikler og tilsvarende, noe som er bra for å unngå at søppelet havner i havet.  Det er flott å være ute i naturen og på stranda,  og jeg oppfordrer alle til å ta med seg gode venner eller familie ned i fjæra for en liten dugnadsjobb for vårt miljø!  

 

Nå er det bare en uke igjen før finalen! om du vil se meg som den nye Miss Universe Norway 2019 kan du stemme "MISSU 4" til 1963

 

Foto: Privat

 

Video og Møte med Natalie glebova
Sterke kvinner som rollemodeller
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på