fbpx

Bli med å kamuflere fødselsmerke

Heisann i går gjorde jeg noe skikkelig kult!

//sponset//

Jeg har nemlig tatt min første "kamuflering"! De flest som skal kamuflere ønsker å minimalisere synligheten av pigmentflekker, strekkmerker, fødselsmerker eller arr. I mitt tilfelle fikk jeg dekket over et fødselsmerke som jeg har på armen. Jeg er en av de første som skulle få prøve denne nye behandlingen hos Rett fra Rio, og selvfølgelig takket jeg ja til å prøve det ut. Nå er behandlingen åpen for alle! 

(Nå får du også 20% rabatt på en valgfri behandling, enten om du er ny kunde eller om du prøver en ny behandling)

Jeg har vært veldig spent på både hvordan resultatet ble og hvordan prosessen ville bli, derfor har jeg lagd en liten video. Her vil dere se før og etter, og hvordan det hele foregikk. Kamuflasjen Cintia tilbyr kommer fra hennes hjemland, og er av den beste merkevaren! Med kursing og ordentlig utstyr er dette noe som hun virkelig har peiling på. Hos mange hudpleier vil men måtte fylle på etter noen år, men produktene til Rett fra Rio vil vare livet ut (permanent)!

Akkurat nå, en dag etter behandlingen vil man ikke se resultat. Det kan ta en del tid før man kan se en forandring. Jeg fikk også med en gelpose og salve som skal brukes sammen i to uker. Allerede etter en uke kan man se resultater, men det endelige resultatet vil vise seg bedre etter ca tre til seks uker:) 

Eks. Før: 

Eks. etter:

Så spenn dere fast for denne nye videoen! 

 

Slik så det ut før på meg: 

Slik ser det ut nå under forbedringsprosesser (gror). Siden jeg tok behandlingen i går har jeg dessverre ikke noen bilder som viser hvordan det ser ut om en uke til, men det kan du se på bildene ovenfor:)

 

Nettside: https://www.rettfrario.no 

Ha en kjempefin dag videre, mange klemmer<3

 

Ønsker du å stemme på meg i Miss Norway 2020, kan du sende "MISSU 13" til 1963<3 Jeg er utrolig takknemlig for hver eneste stemme som kommer inn, og det gjør en stor forskjell. En stemme koster 20kr, og det er lov til å stemme flere ganger<3
 

Hvis du eller noen du kjenner trenger markedsføring, send gjerne en Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg også gjerne på sosiale medier:

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva-Veien-til-Miss-Norway-2020-106564227452195/?eid=ARCCHxSARpslywV2NUUyEzA73CBcPdthARQa7shg3CKIRIFa5JLw4la-hhT8b9Mj4_v5geDaUR0k-D16

Instagram:https://www.instagram.com/sunniva3/  

 

Enda flere bilder fra photoshoot med Kathrine Nord...
Den perfekte jentekveld!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på