fbpx

Miss Universe kjolene er klare!!

Hei på dere<3

//sponset//

Miss Universe nærmer seg og jeg kjører nå for fullt med forberedelser. Det er mye som skal gjøres, men jeg ser veldig fram til denne opplevelsen. Tenk å skulle representere Norge i en av verdens største konkurranser, det blir utrolig spennende! 

(Foto: Berdalen design og foto)

Som jeg har fortalt tidligere blir alle kjolene mine ordnet av sponsoren min Drømmekjolen, og nå er de i kommingen. Uten å si noe om hvordan de blir seende ut, kan jeg si at jeg er veldig fornøyd og gleder meg utrolig mye til de ankommer salongen. Drømmekjolen ordnet også kjolen som jeg bruke på Miss Norway finalen, og etter min mening var den helt utrolig vakker. Nå har jeg to nye kjoler å glede meg til! Begge kjolene er inspirert av hvordan min personlighet er. Noe jeg også synes er veldig gøy er at de er ganske ulike hverandre slik at jeg kan vise meg fra flere sider. 

 

Men det er ikke bare kjolene som skal ordnes før Miss Universe finalen skal holdes i USA, nasjonalkostyme skal også designes og bli sydd. Dette synes jeg er det gøyeste plagget da det skal representere landet NORGE! Jeg har grublet mye, for det er jo så mange gode kvaliteter og kjennetegn ved Norge. Men til slutt landet jeg på et tema som jeg synes representerer Norge bra, og som jeg ikke har sett på scenen før. Så nå er vi i gang med kostymet, og jeg kan ikke vente med å presentere det spektakulære Norge på finalen. 

Ikke nok med at alt jeg skal ha på meg skal planlegges, men det er også på tide å trene jevnlig på catwalk, poser, gå-teknikker og holdning. Om ikke lenge til skal jeg også til Larvik for å få personlig trening av Klara som er Master runway coach! Hun hjalp meg også til den norske finalen, og nå som jeg skal ut i verdensfinalen takker jeg selvfølgelig ja til å få en oppfrisking av dyktige Klara<3

(Foto: Joe Urrutia)

Ikke bare skal det ytre vises, men en viktig del av en skjønnhetskonkurranse er å fremme den indre skjønnheten som en hver av oss har. Derfor skal jeg ta med meg hjertesaken min til USA, og vise hva jeg brenner for. Etter at jeg i Miss Norway konkurransen formidlet at min hjertesak omhandlet seksuelle overgrep, ble det bare mer og mer forståelig hvor stort problem vi virkelig har i Norge og i verden. Flere bekjente åpnet opp for meg om deres hendelser, og jeg har innsett at det gjelder så utrolig mange flere enn det vi tror, mørketallene er store. Derfor vil jeg reise til Miss Universe med et brennende engasjement for denne saken, og mitt største ønske er å forbedre situasjonen som mennesker står i og hjelpe folk til å forstå hvor grensene går. For grensene går nemlig akkurat dit du mener de går.

 

Månedene fremover blir hektiske med mye planlegging og muligheter, men jeg gleder meg utrolig mye! For de nye deltagerene i Miss Norway 2021 er det om ikke så lenge til semifinaleluttak og jeg ønsker alle sammen masse lykke til. Husk at den viktigste del av å være med på en skjønnhetskonkurranse er å være seg selv bestandig, jeg har erfart at man gjør det best om man er kun seg selv. 

(Foto: Berdalen design og foto)

Mange klemmer, Sunniva Miss Norway 2020<3

Instagram: Sunniva_Frigstad 

Facebook: Sunniva- Road to Miss Universe 2020

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Evig dilemma
Sanger jeg aldri går lei av
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på