fbpx

Breaking a sweat (Y)

Breaking a sweat (Y)

Så tidlig på døgnet som dette har jeg vel aldri blogget før? Det er fordi jeg skal på et møte senere i kveld. Så like greit og bare gjøre det nå :)

Jeg har vært så heldig at jeg har fått Arena treningssenter som en sammarbeidspartner. Det vil si at jeg kan komme å trener så ofte jeg vil, og delta på de forskjellige gruppetrenningene de har! Nå er det virkelig ingen unnskyldninger til å ikke trene, oiida. Det gjør ingenting jeg er glad i å trene. Gym har aldri vært et gøy fag for meg på skolen, men jeg liker veldig godt å trene på fritiden! Merkelig det der.. eller kanksje ikke. 

b2ap3_thumbnail_2013-06-13-12.30.36.jpg

Løping er en av mine favoritter. Da klarer jeg å tenke klarere og det er herlig å bli litt svett ;)

b2ap3_thumbnail_2013-06-13-12.33.35.jpg

Whaat? Hvordan fikk jeg det til?

Det å trene er kjempe viktig. Ikke bare på pga det fysiske, men også ved det psykiske. Det er med på å holde deg frisk og ha klare tanker. Hvis flere hadde trent hadde færre fått muskelsykdomer osv. Tenk litt over det! Det trengs ikke å trene så mye, kanskje en time eller til og med bare en halvtime holder. Det burde folk kunne klare å sette av tid til :)

Tusen takk til Daniel ved Arena treningssenter som gav meg denne muligheten!

Gå innom nettsiden og finn ut hvilke gruppetimer som passer for deg! Arena treningssenter har også nettopp pusset opp lokalene. Det var luftig og god plass så du føler ikke at du trener oppi folk hehe.

 http://www.arena-treningssenter.no

- Christine Frestad

 

 

Min presentasjonsvideo for Miss Universe Norway 20...
Jaguar Energy Drink *event*

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på