fbpx

Topp 5 vegetarburgere

me-black-and-white

Heihei

Idag er det kjøttfri mandag igjen så jeg tenkte jeg ville komme med noen gode grilltips i sommervarmer som er helt uten kjøtt! 

Jeg har nå vært vegetarianer siden ca 2014 og noen av mine favoritter om sommeren er grilling! Det finnes ingen grenser for hva du kan putte på grillen; sopp, paprika, squash, maiskolber osv. Men om du ønsker en real burger som er kjapt enkelt og godt på grillen har jeg lagt ved 5 typer som er veldig populære her i huset. Alle er ferdig kjøpt på butikken så dette er virkelig enkelt og godt. 

 

Og her er en av burgerene ferdig tilberedt med brød, salat, ketchup og oppkuttede poteter som er tilberedt i stekeovnen på 200 grader ca. 20-30 min alt ettersom tykkelsen og type poteter. 

Enjoy! 

 

Det er fremdeles mulig og stemme på meg.

SMS: MISSU 14 til 1963 

Du kan stemme så mange ganger du ønsker.

Only Norwegian Number and it is 20 NOK for each text. 

Setter pris på alle stemmer

Følg meg på FB: HERE

Instagram & Tik tok: Vikktska

Ønsker du sammarbeid ta kontakt på:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Elucebeauty
Summer day
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på