fbpx

Hei og velkommen til min blogg på veien mot Miss Norway 2020.

Her vil du finne masse rart om meg og min hverdag som garantert vil inneholde noe om mine fine 4- beinte dyr.

Kanskje noen spennende psykologi temaer. God vegetarmat. Og flott Natur.

Følge med på min hverdag og følg meg i min reise ☺️

Våkn opp som en prinsesse hver dag med mitt beste skjønnhetstips!

119988550_3700759469946171_980661168967328606_n

Heihei

//Sponset//

 Håper alle har hatt en fantastisk helg. Idag vil jeg avsløre mitt beste skjønnhetsstips som krever ingen sminke. Det er kjempe praktisk samtidig som du kan se utrolig bra ut- Hele døgnet! 

Mitt beste skjønnhetstips er nemlig vippe ekstension. Tidligere har jeg brukt vipper som jeg limer på selv. Det tar både lang tid og kan være utrolig krevende å få satt riktig på! Derfor har jeg funnet ut at det beste, enkleste og fineste måten å se bra ut 24/7 er ved å sette på vippe ekstension.

Mine vipper er satt på av Anita ved min favoritt skjønnhetssalong Grimstad Hudpleie.

 Book Online før 10. Oktober å få  25% rabatt på vippe ekstension ved å booke via meg med kode: Viktoria25.

Obs gjelder kun online booking frem til 10. oktober!

For å booke time TRYKK HER 

Hvorfor vippe ekstension

Det er enkelt. Trenger lite vedlikehold. Sparer deg for mange timer foran speilet hver dag. Våkner pen og stellet hver morgen. Får en følelse av at du aldri ser sliten ut pga. du alltid har på vakre vipper. Lettvint om man skal ta mye bilder så en slipper styre med lime på vipper eller masse makeup. Lever du også et ganske hektisk liv slik som jeg gjør, løper mellom skole, hestene og Misse business så er det utrolig lettvint å spare seg for tid hver dag og likevel se fantastisk ut.

En annen ting er at det er utrolig terapeutisk og behagelig å legge på øyevipper! Nesten hver gang jeg gjør det så blir jeg liggende på behandlingsbenken og halvsove. Det føles så godt og er så behagelig. Og det beste av alt når du våkner igjen er du ikke bare utvilt du ser også utrolig flott ut.  

Vedlikehold

Vippene kan være opptil 4 uker og krever svært lite vedlikehold. Det holder å gre vippene når det trengs som regel morgenen etter å ha sovet og man får med en liten vippebørste i salongen. Det er lurt å rense vippene iblant med en myk øyenskyggekost å olje fri makeup fjerner! Veldig viktig å velge en olje fri makeup fjerner pga. limet så de ikke løsner så raskt. Når en del av vippene har falt av, som de vil naturligvis vil etter en stund kan man fylle på i løpa 2-3 uker. De første 24 t er det også viktig med ingenting vann eller fukt (f.eks unngå badstu) på vippene. Og det lønner seg og ikke sove med vippene ned i puta da de naturligvis vil falle av fortere ved at det blir bevegelse mot vippene.

Dyktig vippeteknikker

På Grimstad Hudpleie er det er veldig dyktig vippeteknikker. Det tok ca. 2.5 t å legge vippene og hun hadde nøye utvalgt lengde og tykkelse på vippene for å få en mest mulig naturlig look uten at det skulle gå utover mine egne vipper. Jeg fikk lagt på 12 mm lengde med noe kortere vipper ytterst på øyelokket ut ifra hennes erfaring vil lange vipper ytterst på øyelokket føre til at de faller av fortere pga. bevegelse mot hodeputen når man sover. Anita Godager fortalte meg også at hun la på mest mulig lik lengde av kundes vipper i og med at om man velger for lange vipper enn kundes lengde kan det føre til at det blir for tungt for egne vipper og det kan føre til at kundens egne vipper knekker når løs vippene faller av.

Vippene de fører på Grimstad Hudpleie er også veganske, ikke laget av dyr! Så det er absolutt kjempe flott at ingen dyr trenger dø eller lide for at jeg skal se bra ut 😊

Resultat

Flawless. Fantastiske flotte øyevipper som varer og det beste ved å bruke en profesjonell salong som Grimstad Hudpleie og Aromaterapi er at du er sikret profesjonelle, sertifiserte og dyktige kvinner som vet hva de driver med. Lang erfaring innenfor både hudpleie og makeup. 

 

Ønsker du like vakre vipper som meg?

 Book Online før 10. Oktober å få  25% rabatt på vippeekstension ved å booke via meg med kode: Viktoria25. Obs. gjelder kun online booking frem til 10. oktober!

Book din time idag ved å TRYKKE HER 

Følg Grimstad Hudpleie på Instagram HER

Ønsker du å være med å hjelpe meg og vinne Miss Universe Norway 2020?

Det er fremdeles mulig og stemme på meg via SMS og du kan stemme så mange ganger du måtte ønske. 

SMS: MISSU 14 til 1963 

20 NOK pr. stemme og bare Norske SIM kort kan avlegge stemmer. 
Setter pris på alle som stemmer, følger og heier på meg

Ønsker du følge meg på veien?

 • For å følge meg på facebook TRYKK HER
 • For å følge meg på Instagram TRYKK HER
 • Ønsker du promotering eller samarbeid så gjerne send meg en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

  138 Hits
138 Hits

To oppslag i Norges største nyhetsmedie for Islandshest

fra-hesteryggen-til-catwal_20200910-113023_1 Hentet fra tølt.no

Hei. 

Så den siste mnd har jeg vært så heldig å bli omtalt hele to ganger i Norges Største nyhetsmedie for Islandshest. Nemlig magasinet: tølt.no. Journalisten fra min lokalavis: Grimstad Adressetidene har også vært og besøkt meg hjemme på gårde hos min mor og skrevet en fin artikkel om min hverdag med dyrene. Og i forbindelse med verdens selvmordsforebygging dag hadde jeg et oppslag i s24.by.

Les om min hverdag på gården i min lokalavis: HER

Tølt magasinet

Første artikkel i tølt magasinet handlet om sykdomshistorien til Aldur (min svarte hingst) som har vært "ute av drift" siden NM 2018 da han året etter fikk påvist borrelia infeksjon. Det har vært en lang og hard sykdom med mye uvisshet knyttet til en slik infeksjon og det har vært tøft å ha en hest som er syk uten at dyreleger har trodd på meg her i landet og det har vært vanskelig og stille riktig diagnose. 

Les artikkelen om Aldur sin vanskelige sykdom HER

Så nyeste artikkelen om meg handler om hvordan jeg har gått fra hesteryggen til Catwalk. Hvordan det er og være med i en internasjonal skjønnhetskonkurranse og hvordan det er krevende for meg som er vokst opp på hesteryggen og gå catwalk. 

Les min andre artikkel HER

 

Foto: Kato B Hansen

Les min artikkel i s24.by HER

 

Ønsker du å være med å hjelpe meg og vinne Miss Universe Norway 2020?

Det er fremdeles mulig og stemme på meg via SMS og du kan stemme så mange ganger du måtte ønske. 

SMS: MISSU 14 til 1963 

20 NOK pr. stemme og bare Norske SIM kort kan avlegge stemmer. 
Setter pris på alle som stemmer, følger og heier på meg

Ønsker du følge meg på veien?

 • For å følge meg på facebook TRYKK HER
 • For å følge hestene mine og stallen vår TRYKK HER
 • For å følge meg på Instagram TRYKK HER
 • Ønsker du promotering eller samarbeid så gjerne send meg en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ønsker alle en god helg

  140 Hits
140 Hits

En viktig dag vi må tørre prate om!

forside-klippet-klart Foto: Kato B. Hanssen

Hei alle sammen. 

Idag, 10. September er en litt spesiell dag som jeg ønsker å skrive om. Det er nemlig verdens selvmordsforebygging dag. 

Dette er en viktig dag som vi trenger å prate om! 

Hvert år i Norge tar mellom 500-600 personer selvmord. Det finnes om lag 5000 til 6000 etterlatte som berøres av selvmord hvert år. To av tre som tar selvmord er menn ifølge Folkehelseinstituttet. At det er flest menn som begår selvmord kan komme av ulike årsaker men en av grunnene kan muligens komme av gamle normer og tradisjoner hvor "mannen skal være den store sterke" i familien, at tårer og snakk om følelser symboliserer svakhet. Dette vil jeg bare få sagt med en gang: Når en mann eller en gutt viser følelser, viser at de er sårbare så er det noe av det fineste jeg ser! Mennesker som tør å vise følelser er ekte og oppriktige. Alle har dem så hvorfor skal vi legge skjul på de følelsene men ikke andre? 

Jeg har tidligere skrevet et innlegg hvor jeg oppfordrer til å snakke om følelser Les mitt andre innlegg HER

"Everything will be okay in the end. If it’s not okay, it’s not the end."

Mange som ikke ønsker leve lengre trenger noen som ser de, lytter og bryr seg og det finnes veldig mange der ute som bryr seg! Årets motto: 

Vis at du ser. Vis at du lytter. Vis at du bryr deg.

Sliter du med selvmordstanker finnes det utrolig mye god hjelp der ute. Og du skal vite at du er ikke alene!

Det er ikke farlig å prate om det og mange av hjelpe tjeneste som finnes via tlf eller chat er det også fult mulig og være anonym. 

Hjelpe tjenester som er der for deg:

 • MENTAL HELSE har døgn tlf og bryr seg, tlf: 116 123
 • MENTAL HELSE chattetjeneste har åpent hver dag, hele uken fra kl. 18.00-02.00. 
 • Kirkens Sos tilbyr også telefonsamtaler hver dag,hele året. Uansett ferie eller helg er de her for deg på tlf: 22 40 00 40
 • Kirkens SOS CHAT er tilgjengelig: Man-søn: 18:30-22:30
  Noen torsdager, fredager, lørdager og søndager: 18:30-01:30.
 • LEVE er landsforeningen for etterlatte etter selvmord.

 

 Husk vi vet aldri hva morgendagen vil bringe og det er også det som både er skummelt og fint med livet. Alt er bare midlertidig så ta vare på det gode du har og har du det vanskelig, så vil det også bare være midlertidig og du vet aldri når det kan snu. 

Ta vare på hverandre, lytt og ha forståelse. Medmenneskelighet kan gjøre så mangt for oss alle og vi trenger hverandre. 

Takk til alle som leser og følger meg. Håper dette innlegget kunne være til hjelp for de som sliter eller pårørende. For alle kan ha en dårlig dag eller periode i livet så du er ikke alene og alt vil bli bra. 

 

 

  206 Hits
206 Hits

First year as a master student

20200813-823A4668-Edit Foto: Kato B. Hanssen

Hi everyone and hope you all are doing well! 

The last couple of weeks been bussy cause I am now a first year student on a master`s degree. Who would have thought so? It took me a couple of years so find out what I wanted to be when I grew up, and I guess that my time has come. 

When I was a kid I wanted to be a veterinary. But that changed fast when I faded out at the veterinary  when my cat got castrated. And I also faded out when my horse took a blood sample. So I guess that was not my fate to be a vetrinary.  Even if I have always wanted to help animals (but there would be no help from me if I just faded out all the time haha). So I found another way to help animals and some of the parts is me being a vegiterian and a member in NOAH (animal right activist group in Norway). 

My cat also got tired of all the hard study.

After I dropped my vetrinary education I wanted to be a lawyer. But there where too many rules and I was never good in math and the grades to get into a lawyer studie was so high that I also forgot that education.

When I still didnt know what I wanted to be, I thought about becoming a psychologist. But also here you needed to be a top student and I where still no good in math and history. Then I got a random tips to study philosophy. So then I seeked into philosophy studies and I got in. I have mentioned before the studies in philosophy as something I will never forget cause the studies where a place where I found my self. 

Ethics and animal right subjects on my year as a pholosophy student.

And after applying 3 years on psychology studies I finally got in! 

So now I am here. After study philosophy and psychology for 4 years. I am now a master student in psychosocial health.

Its been a long road but if you really work hard and never give up you can succeed in everything you like as long as you are keeping a positive mind and are solution- oriented. 

Its still possible to vote on me

SMS: MISSU 14 to 1963 

You can vote as many times you like

Only Norwegian Number and it is 20 NOK for each text. 

I appreciate all the votes I get

Follow me on FB: HERE

Instagram & Tik tok: Vikktska

Do you want to cooperate you can write to:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

  206 Hits
206 Hits

Bringer magi til eventyret

20200813-823A4750-Edit

Hei

//Sponset

Så sist uke fikk jeg i havn min andre sponsor, nemlig den flotte butikken Elegant Mote som fører utrolig flotte brudekjoler, selskapskjoler, tilbehør og mye fint til det dagligdagse antrekket.

Samme dag vi skrev kontrakt var også min fotograf Kato B. Hanssen på plass og ordnet utrolig flotte brudekjole bilder av meg i butikken. 

Jeg må også takke min andre samarbeidspartner Grimstad Hudpleie for kjempe flott brudemakeup.

Merke: Pronovias (Instagram)
Hjemmeside: https://www.elegant-mote.no/
Instagram: Elegant Mote
Makeup: Grimstad Hudpleie
Fotograf: Kato B. Hanssen

Kjolene var så flotte at jeg enda sitter med stjerner i øynene etter å ha fått den æren og bruke mange av de vakre kjolene! Det var en utrolig morsom dag, drømmedag med de flotteste kjolene jeg noen gang har sett! Jeg har heller aldri hatt på meg brudekjole før så det var virkelig en drøm som ble til virkelighet. 

Prinsesse for en dag 

 

Merke: Pronovias (Instagram)
Hjemmeside: https://www.elegant-mote.no/
Instagram: Elegant Mote
Makeup: Grimstad Hudpleie
Fotograf: Kato B. Hanssen

Merke: Herve Paris (Instagram)
Hjemmeside: https://www.elegant-mote.no/
Instagram: Elegant Mote
Makeup: Grimstad Hudpleie
Fotograf: Kato B. Hanssen

Merke: Pronovias (Instagram)
Hjemmeside: https://www.elegant-mote.no/
Instagram: Elegant Mote
Makeup: Grimstad Hudpleie
Fotograf: Kato B. Hanssen

Merke: Pronovias (Instagram)
Hjemmeside: https://www.elegant-mote.no/
Instagram: Elegant Mote
Makeup: Grimstad Hudpleie
Fotograf: Kato B. Hanssen

Merke: Pronovias (Instagram)
Hjemmeside: https://www.elegant-mote.no/
Instagram: Elegant Mote
Makeup: Grimstad Hudpleie
Fotograf: Kato B. Hanssen

Merke: Morilee (Instagram)
Hjemmeside: https://www.elegant-mote.no/
Instagram: Elegant Mote
Makeup: Grimstad Hudpleie
Fotograf: Kato B. Hanssen

Merke: Pronovias (Instagram)
Hjemmeside: https://www.elegant-mote.no/
Instagram: Elegant Mote
Makeup: Grimstad Hudpleie
Fotograf: Kato B. Hanssen

 

Tusen takk til alle som leser og følger meg

SMS: MISSU 14 til 1963 
Du kan stemme så mange ganger du ønsker.
Only Norwegian Number and it is 20 NOK for each text. 
Setter pris på alle stemmer
Følg meg på FB: HERE
Instagram & Tik tok: Vikktska
Ønsker du samarbeid ta kontakt på:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  436 Hits
436 Hits

Min første sponsor

log_20200814-144321_1

Heihei

Så iløpa den siste tiden har jeg klart å få i havn min første sponsor. 

Den første sponsoren min hadde jeg fokus på en lokal butikken her i byen som jeg har god kjennskap og troskap til nemlig Grimstad Hudpleie og Aromaterapi. 

Sjekk ut deres hjemmeside her: Grimstad Hudpleie hjemmeside

For å booke timer: TRYKK HER

Min historie til Grimstad Hudpleie

Første gang jeg var i hudpleie salongen var da jeg var 15 år og sleit med dårlig hud. Jeg husker enda hvor god hjelp jeg fikk til min problematiske ungdoms hud og dette var også noe av grunnen til at jeg kontaktet Grimstad Hudpleie fordi jeg er så takknemlig for hvordan de hjalp meg i ungdomsårene at jeg ønsker å gi de noe tilbake. 

Hva de tilbyr

Siden den gang jeg var fast Kunde hos Grimstad Hudpleie har de oppgradert noe veldig. De har blant annet fått en kjempe Dyktig negldesigner, Thea Simonsen. Driver med fotpleie, sminke, massasje,  kropp og ansiktsbehandlinger. 

Dyktige damer

En av de andre grunnene til at jeg veldig gjerne ville ha Grimstad Hudpleie med på laget mitt mot Miss Norway tittelen 2020 er fordi de ansatte i skjønnhetssalongen er veldig dyktige, hyggelige og serviceinnstilte damer som vet hva de holder på med!

Damelaget med sterke og hardt arbeidende damer: Janne Denise, Meg og Thea Simonsen

Foreløpig arbeid 

Den siste tiden har jeg vært på en del fotoshoots og fått veldig god hjelp fra Grimstad Hudpleie som har sminket meg opp! Tusen takk for kjempe god styling til fotosessions. 

Her er noen av bildene fra salongen hvor Thea Simonsen hjelper meg med makeup til en fotoshoot: 

 Ønsker alle en god helg 

SMS: MISSU 14 til 1963 

Du kan stemme så mange ganger du ønsker.

Only Norwegian Number and it is 20 NOK for each text. 

Setter pris på alle stemmer

Følg meg på FB: HERE

Instagram & Tik tok: Vikktska

Ønsker du sammarbeid ta kontakt på:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 
  230 Hits
230 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på