fbpx

Hei og velkommen til min blogg på veien mot Miss Norway 2020.

Her vil du finne masse rart om meg og min hverdag som garantert vil inneholde noe om mine fine 4- beinte dyr.

Kanskje noen spennende psykologi temaer. God vegetarmat. Og flott Natur.

Følge med på min hverdag og følg meg i min reise ☺️

Drømmefrisyren!

SAM_644_20201030-155154_1 Foto: Johnny Aasen

Hei.

//Sponset//

Så i morgen er det finalen i Miss Norway. Jeg har vært så heldig og fått ordnet håret mitt til finalen hos Frisør Studio AS (370 41 647).

Hun som eier salongen er ei utrolig dyktig dame med mange års erfaring! Ikke gir hun seg heller før du får drømme håret ditt og du kan gå ut fra salongen med et stort tilfredsstillende smil.

Sist uke stilte jeg opp på en foto shoot i forbindelse med ulike frisyrer som Frisør Studio ønsket å vise frem. Dette var også en oppvarming til å se hvilke frisyrer som passer meg og hvordan håret kan bli gjort til Finale Showet i Miss Norway, som går av stabelen i morgen. 

Under kan du se det fantastiske resultatet på håret som ble gjort hos Frisør Studio AS (370 41 647). 

Alle bildene er tatt av: Johnny Aasen (Nettside TRYKK HER). 

Dette var en av frisyrene. Hvor håret ble stylet og satt opp. Ble utrolig elegant og vakkert! 

De andre frisyrene Frisør Studio stylet var håret ned med vakre krøller og den siste var håret ned men med utrolig vakre tvinna fletter som strakk seg fra siden og bak! Kunstverk. 

Jeg kan virkelig anbefale Frisør Studio på det varmeste! Ikke bare er de utrolig dyktige på å finne riktig hårfarge og frisyre men de er utrolig utrolig service innstilt, hyggelige og vet virkelig hvordan lage drømme frisyren! 

Book time hos frisør studio via tlf: 370 41 647

I morgen braker finalen løs så følg med. 

Ønsker du følge meg på veien?

  • For å følge meg på facebook TRYKK HER
  • For å følge hestene mine og stallen vår TRYKK HER
  • For å følge meg på Instagram TRYKK HER
  • Ønsker du promotering eller samarbeid så gjerne send meg en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
1258 Hits

Lady in red (New photos)

forside Photo: Gerrick Robinson

Hi. 

So finally my photos from sunday is ready to publish. This time I had a new photographer who is from LA, Gerrick Robinson

It was a lot of fun and he was really clever! We worked a lot with hands and he gave me a lot of advice. I felt comfortable in front of his camera and the coolest part: We only worked with natural lights. We took both some photos inside at Tyholmen Hotell and outside. When we took the photos outdoor the sun was about to go down and we had such a lovely view over the sea. 

And now it is only one day left before the winner in Miss Norway 2020 will be crowned. So excited and I am even more excited to show you my Final Clothes. Especially one of my dresses will make a huge impress, believe me. 

Hope u like the photos all of them are taken by: Gerrick Robinson

So excited for the final!

Stay tuned here for my final clothes and follow me 

On FB: HERE

Instagram: Vikktska

Tik tok: Vikktska

Do you want to cooperate you can write to:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Thanks for reading and following me

1560 Hits

Final preparation

Hair done by: Frisør Studio Photo: Johnny Aasen

Hi.

//Sponsor

The final is almost here and that mean a lot of preparations! 

I cant say it havent been hard cause it has! The last weeks have been filled with a lot of things to prepare for the final. It have been a lot of late nights, a lot of hard work and a lot of fun! 

Not only have a worked a lot on my catwalk, poses and a good speach the last weeks I have also done work for my sponsors or they have helped me with the preparations and the result are awsome and so totaly worth it! Now I am gonne look like a million dollar princess on the stage and thats a huge thanks to my sponsors.

And I also want to thanks Helene Abildsnes (Miss Norway 2019) and Klara Szalai for coaching and given me so much good advise and help with my catwalk before the final! Now I feel ready and more confident then ever before! 

Photo: Johnny Aasen (Website: PRESS HERE)

 

I have never had so lovely hair that I have now and thats thanks to my hair sponsor: Frisør Studio.

Book time by number: 37 04 16 47 

 

My nails have never looked so fancy and pretty as now, and thats thanks to my beauty sponsor: Grimstad Hudpleie.

Press HERE for more of my sponsors fantastic nail art!

Book time on Grimstadhudpleie.com

Photo: Foto5.no (Website: Foto5.no)

And I have found my perfect outfits for the final thanks to my dress- and clothes sponsor: Elegant Mote.

I have also taken a lot of new photos with three different photographers the last four days! Cant wait to show you my final clothes and the new photos. 

Stay tuned for more great photos and my way to the Miss Norway stage.

The voting by text is also open until 29.October 23:59

Vote for me by SMS: MISSU 14 til 1963 (Only Norwegian number) 

You can vote as many times you like

I appreciate all the votes I get

Follow me on FB: HERE

Instagram: Vikktska

Tik tok: Vikktska

Do you want to cooperate you can write to:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 
1645 Hits

Min historie!

solrik-1 Foto: Johnny Aasen

Dette er min historie gjennom Miss Norway 2020!

Min deltakelse gjennom kampen om å bli den neste Miss Universe Norway har vært en opplevelse for livet! Det har vært tøft og krevende men også en unik opplevelse jeg er utrolig takknemlig for at jeg har fått oppleve! 

Sistemann ut

I og med jeg var en av de siste til å hive meg på påmeldingen av årets Miss Norway tok det en del mnd. Før jeg havnet opp på poenglisten for aktiviteter. Det var hardt og ble lagt ned mye arbeid for å komme meg opp på listen med aktivitetspoeng! Da jeg annonserte, Desember 2019 at jeg var deltaker i Miss Norway 2020 var også da jeg skrev mitt aller første blogginnlegg noensinne! Haha, det tok også litt tid før jeg forstod hvordan jeg kunne linke og skrive en god blogg da jeg ikke er spesielt teknisk anlagt.

 Fotograf: Kato B. Hanssen

Kjole fra: Elegant-mote.

Se flere bilder av meg i nydelige brudekjoler fra Elegant Mote HER.

Hvorfor Miss Norway?

Grunnen til at jeg meldte meg på Miss Norway er fordi jeg alltid har følt jeg har så mye jeg ønsker og få frem men ikke hatt noen plattform jeg kan utrykke meg på. Jeg har alltid ønsket å gjøre noe stort i livet, være et forbilde for mennesker som sliter og gjøre en endring her i verden. Innlegg jeg har skrevet som har vært viktige budskap for meg og snakke om: SelvmordsforebyggingsdagenVerdensdagen for psykisk helse. Det er ingen skam å føle. Hvordan ta vare på medmennesker i ensomhet. Vi kan alle gjøre en forskjell. Vær deg selv. Noe å tenke på, vær snill alltid! En annerledes familie.

 Fotograf: Kato B. Hanssen

 

Trosset frykt og fordommer

Grunnen til at jeg meldte meg på så seint var fordi jeg Var redd for fordommer (oppslag). Jeg hadde rett og slett ikke troen på meg selv, var redd hva andre ville tenke om meg og jeg var redd for å bli oppfattet som selvgod (oppslag). Den dag idag er jeg utrolig glad for at jeg trosset min frykt og angst for hva andre mener om meg!

Da jeg valgte og annonsere min deltakelse i Miss Norway gikk jeg ut i min lokalavis for å spre budskapet. Det var utrolig mange positive tilbakemeldinger fra både kjente og ukjente. Og noen oppslag ble til en god latter da jeg klarte komme med et gullkorn under tlf intervjuet som ga mange reaksjoner på Agderposten sin FB side. I dette intervjuet opplevde jeg også min første netthets. 

Les hvordan jeg taklet min første netthets HER.

 

Totalt har jeg hatt 14. presseoppslag. Hvor det har vært viktig for meg og komme med noe konstruktivt og en del av oppslagene handler om min hjertesak og mitt fagfelt: psykisk helse. 

Les mitt første oppslag om hvordan det var og gå utav komfortsonen HER

Fotograf: Kato B. Hanssen

Andre oppslag jeg har hatt: 

Kjenner det gir meg mer selvtilitt.

 De som tror dette er lett må tro om igjen.

 Missedeltaker Viktoria sier klart ifra i aktuelle debatter.

 Miss Norway deltaker langer ut mot politikere.

 Vi må tørre og snakke om selvmord.

Det er krevende for mennesker som søker trygghet.

 Radio Intervju.

Ikke nok med de oppslagene jeg har fått i Norske medier så har jeg også blitt omtalt og fått min egen "diva" artikkel i verdens største nettside for skjønnhetskonkurranser. Les artikkelen her hva de mener om meg og mittt innlegg om Angelopedia.

Miss Norway deltaker fronter psykisk helse

Relevante samarbeidspartnere 

Gjennom de 10 mnd. Jeg har vært en del av Miss Norway har jeg vokst utrolig mye! Ikke bare har jeg blitt flinkere til å være modell på bilder, blitt mer komfortabel foran kamera og posere har jeg også fått mer troa på meg selv! I takt med at jeg fikk troa på meg selv så vokste også nettverket mitt med sponsor avtaler ganske raskt på kort tid. Jeg gikk i mange sponsor møter, sendte mail uten respons før jeg endelig fikk Min første sponsor, i August (2020). Jeg hadde da fått en del nei og jeg hadde selv ikke lært meg og ha troen på meg selv og lite visste jeg at jeg kunne være en ressurs! Etter det etterlengtede kom endelig «Ja»! Dette ga meg masse selvtillit videre i konkurransen om å vinne kronen og bli den neste Miss Universe Norway. 

Flotte, flinke damer som samarbeider. Janne, Meg og Thea fra Grimstad Hudpleie.

Den dag idag har jeg klart å få meg 3 relevante sponsorer som hjelper meg på Veien til Miss Norway 2020.

Grimstad hudpleie som hjelper meg med alt av makeup og hudpleie for en vakker hud og makeup. 

Elegant Mote som har utrolig vakre kjoler og masse flott hverdagstøy.

Frisør Studio AS som hjelper meg med hår og drømme frisyrer. (Book time via tlf: 37 04 16 47)

«Det at andre har troen på deg er en fantastisk følelse!»

Fotograf: Kato B. Hanssen

Nydelig kjole fra Elegant- Mote.

 Bidrag til samfunnet

Jeg har også lenge ønsket å bidra med noe tilbake til samfunnet da spesielt innenfor mennesker som sidestilles til samfunnet. Men jeg har alltid tenkt at jeg ikke har tid. Det er takket være Miss Norway at jeg har fått "fingeren ut" å startet med frivillig arbeid! Dette er noe som er utrolig givende og som jeg vil fortsette med selv etter konkurransen er over. For tiden jobber jeg på 2 plasser i min hjemby som er senteret som jobber med fattigdomsproblematikken, inkludering og ensomhet. Rasteplassen og Sammen- Senteret er to senteret i min hjemby som har fått en stor plass i mitt hjerte.

Jeg har også gått bøsse for Kreftforeningen (les innlegg her) og samlet inn 925 kr for årets TV- aksjon som gikk til WWF (forebygging av plast i havet).

 

 

 

 

 

 

 

 

Masse kurs og kunnskap

Siden Januar har jeg deltatt på alle Misse Kursene og lært utrolig mye gøy! Jeg var også alene på det første kurset som ble arrangert og det var utrolig lærerikt. Jeg har vært med på å opprettholde og fremme Meatless Monday kampanjen som årets deltakere har oppfordret til. Jeg har vært på Catwalk kurs i Oslo, Beauty Camp, hatt presseoppslag, klart å få i havn 3 relevante sponsorer som har hjulpet meg utrolig mye! Og ikke minst har jeg fått venner for livet. 

Bilder fra Beauty- Campen. Foto: Daniel Millan

Tusen takk til alle som har hjulpet, støtta og heia på meg. Dere er gull verdt og jeg hadde aldri hatt en slik fantastisk reise uten dere og forhåpentligvis er dette starten på noe enda større. 

Tusen takk til fotografene som har stilt opp: 

Kato B. Hanssen: for å alltid stille opp og levere. Takk for din tålmodighet og alt du har lært meg! Uten din hjelp hadde jeg aldri vært der jeg er idag så om jeg vinner og drar til Miss Universe skal jeg nevne deg for hele verden fordi det fortjener du virkelig for du er ikke bare dyktig i ditt arbeid du er også en utrolig fin fyr. 

Emanuel Emmy: For alle de timene du hjalp og filme og redigere presentasjons videoen min. Sjekk ut presentasjons videoen min HER.

Simon Diamond: for å fun summer shoot in Kr.Sand. Thanks! Check out our shoot HERE.

Rebekka Trommestad Jacobsen: en utrolig morsom fotoshoot med helt fantastiske bilder! Se bildene fra vår shoot HER.

Johnny Aasen: for kjempe artig fotoshoot med uvanlige og kule bilder (bilder som kommer snart).

Gerrick Robinson: for an awsome shoot. I learned so much new from you and are allready looking forward to our next shoot (photos in the coming). 

Fotograf: Kato B. Hannsen.
Fotograf: Simon Diamond
Fotograf: Rebekka Trommestad Jacobsen
Fotograf: Johnny Aasen 
Hår: Frisør Studio AS. Tlf: 37 04 16 47

Les min presentasjonsblogg fra tidligere i år HER.

Ønsker du å være med å hjelpe meg og vinne Miss Universe Norway 2020?

Det er fremdeles mulig og stemme på meg via SMS og du kan stemme så mange ganger du måtte ønske. 

SMS: MISSU 14 til 1963 

20 NOK pr. stemme og bare Norske SIM kort kan avlegge stemmer. 
Setter pris på alle som stemmer, følger og heier på meg

Ønsker du følge meg på veien?

  • For å følge meg på facebook TRYKK HER
  • For å følge hestene mine og stallen vår TRYKK HER
  • For å følge meg på Instagram TRYKK HER
  • Ønsker du promotering eller samarbeid så gjerne send meg en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
1272 Hits

My passion, my pride, my hapiness.

vilde-172712 Photo: Rebekka Trommestad Jacobsen

Hi again. 

So as many of you might know my biggest passion is my horses. 

I started riding when I was 3 years old on a Shetland Pony. And started in a riding school when I was 6 and godt my first horse when I was 8. After that they just kept rolling, and now I have three beutiful Icelandic boys. 

Check out my photos with my other horse Litning HERE

A while ago I got a photographer from my hometown Grimstad to have a fotoshoot with me and my precious stallion, Aldur fra Folkenborg. I have shared some of the photos but not all of them and they are just so lovely.

 

Photographer: Rebekka Trommestad Jacobsen (rjfoto.no)
My hair is styled and coloured by: Frisør Studio (0047 37 04 16 47)

The wild one

I love my horses and they are so different. You have Aldur, the wild one, the boss and the lady magnet. This guy is always up to something fun. And during the shoot we tried to get his ears forward by using horse sounds but that was not a good idea (or was it?) since he is such a social type so he got  a little crazy but no one got hurt and he is never mean just a little wild one. 

"It`s the wild ones who will set you free". 

Photographer: Rebekka Trommestad Jacobsen (rjfoto.no)
Hair done by: Frisør Studio (00 47 37 04 16 47)

"To ride on a horse is to fly without wings"Sickness

Aldur have been sick the last two years. And it`s been hard to figure out the sickness and right treatment.

Read our interview in Tølt magasin HERE

"The wind of heaven is that which blows through a horses ears"

Photographer: Rebekka Trommestad Jacobsen (rjfoto.no)
Hair done by: Frisørstudio AS (0047 37 04 16 47)

" If people had hearts like horses, the world would be a better place."

Thanks to Rebekka Trommestad Jacobsen for lovely and super fun fotoshoot.

Check out her Instagram HERE

Thanks to my sponsor Frisør Studio AS for beautiful hair styling and perfect colour. 

To book appointment at the best hairdresser: 

Phone number: 37 04 16 47

Thanks for reading and following me

It`s still possible to vote on me

 

SMS: MISSU 14 til 1963 

20 NOK and only Norwegian number can vote.
You can vote as many times you like

I appreciate all the votes I get

Follow me on FB: HERE

Instagram: Vikktska

Tik tok: Vikktska

Do you want to cooperate you can write to:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

1249 Hits

Practice makes perfection

122243791_341540143608575_8352570917986683457_n

Hi again. 

So on Saturday Ina KollsetHelene Abildsnes (Miss Universe Norway 2019) and I practiced catwalk together at Samsen kulturhus in Kr.Sand. 

We had a lot of fun! Ckeck out our previously catwalk practice HERE 

To practice catwalk is a very important part of the Miss Universe Norway competition! If you dont manage to walk in high heels its difficult to win! Its not easy to walk and I takes a lot of practice to remember the choreography, to walk sexy and smooth and keeping your balance in order! 

So its under two weeks until the final so the next two weeks I will practice as much as I can. Unfortunatly in June I hurt my foot so I also need to try to heal the foot that is starting to bluzz up again and hurt. 

So I can tell you to practice in high heels is not a dance on roses. Its hard and it hurts in the feet. You are tired and its painfull. But its also a lot of fun when you keep getting betting and makes progress. Thats a feeling that makes it all worth it.

And you cant be good in something if you dont practice!

 

Thanks for reading and following me

It`s still possible to vote on me

 

SMS: MISSU 14 til 1963 

20 NOK and only Norwegian number can vote.
You can vote as many times you like

I appreciate all the votes I get

Follow me on FB: HERE

Instagram: Vikktska

Tik tok: Vikktska

Do you want to cooperate you can write to:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

955 Hits
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på