fbpx

Catwalk kurs + innspilling

Hei dere ❤️

Sent igår kveld kom jeg hjem fra catwalk-kurs, og det var utrolig gøy og lærerikt! Kurset ble ledet av Master Runway Coach Klara Szalai! Hun var utrolig dyktig, og vi lære utrolig mye. Vi lærte om poseringer, de forskjellige walkene på catwalken og hvordan man skulle opptre på senen. Jeg ble bare kjempe motivert til å fortsette! 

Vi fikk også møte de andre herlige jentene som er deltakere i år, og vi er litt av en gjeng 😍Gleder meg masse til å se de igjen 😍

Nå har jeg sminket meg og gjort meg klar til en ny shoot som jeg skal ha i dag 😊 Litt liten i kroppen, etter 8 timer i høye hæler, men formen er overraskende bra😂 Jeg gir meg aldri, og er klar for å spille inn presentasjons videoen! 

 

Vi snakkes ❤️ 

Hadde satt stor pris på om du ville fulgt meg på mine sosialemedier <3

Instagram: amine.storrod/ // Amine.storrod

Abonner på min Snapchat-kanal: Storrod2000 (Vlogger i min hverdag)

Link til min Facebook-side: facebookAmine-Veien-til-Miss-Norway-2021 

Ønsker du å samarbeide med meg, og hjelpe meg videre i denne reisen? så kontakt meg gjerne: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Catwalk kurset!!
Underskrift for etisk dyreavl
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på