fbpx

Catwalk weekend

Denne helgen har bare flydd avgårde. Fredagen min bestod som vanlig av statistikk på morgenen, etterfulgt av en treningsøkt. Det har vært fast rutine for meg i flere år, så det blir faktisk ikke ordentlig helg for meg før statistikken og treninga er gjennomført. Jeg fikk også fikset neglene mine i fine vårfarger, men bortsett fra det var det en stille og rolig fredag. På lørdag var det nemlig klart for catwalk weekend, så da var det greit med en rolig kveld i forkant.

Foto: Knut Yrvin

Catwalk weekend er et nytt konsept som arrangeres for første gang i Miss Norway i år. Det ble startet på initiativ fra Turid, som var en av finalistene i fjor. Tanken bak catwalk weekend er rett og slett bare at vi deltagerne skal samles, bli enda bedre kjent med hverandre og lære tips og triks av tidligere misser.

For meg er det viktig å få med meg det jeg kan av trening og sosiale arrangementer med Miss Norway. Så jeg stilte selvfølgelig opp på trening med Turid og Ina, som var Miss Supernational 2021, både på lørdag og i dag. Det er alltid interessant å høre erfaringer og lære noe nytt av de som har mer erfaring med catwalk og konkurranser. På trening var også Ida Sofie som hadde tatt turen til Oslo hele veien fra Bodø for å øve. Vi var dermed en fin liten gjeng som trente sammen denne helgen, men nettopp det at vi var så få gjorde at vi fikk gått masse og fikk mye ut av treningen.

To glade jenter på catwalk weekend. Foto: Knut Yrvin

Om tre uker er det klart for ny catwalk weekend igjen, og jeg kjenner at jeg gleder meg allerede. Vanligvis jobber jeg fast hver lørdag, men jeg har vært heldig og fått fri også den lørdagen. Jeg er glad jeg får fri fra jobb når det trengs så jeg kan være med på alt det spennende Miss Norway har å by på. Neste gang tror jeg også vi blir enda flere jenter, så jeg ser frem til å treffe jentene og bli enda bedre kjent.

Julie

Bergensbaneløpet: Stafett Oslo - Bergen
Catwalk Weekend med Nora
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på