fbpx

Mitt navn er Julie Børresen. Jeg er 23 år gammel og kommer fra Bjørkelangen, som ligger utenfor Lillestrøm. Jeg studerer ved Handelshøyskolen BI i Oslo der jeg tar en master i strategisk markedsføringsledelse.

Det som treffer hjertet mitt litt ekstra er mobbing og ensomhet. Jeg synes det er viktig å sette fokus på at det finnes mange ulike former for mobbing, men at man aldri må glemme at uansett hva er man bra nok som man er. Gjennom min deltagelse i Miss Norway ønsker jeg å gjøre verden til et mer åpent og inkluderende samfunn.

Jeg er en engasjert jente som jobber hardt for at alle skal ha det bra, og som ønsker å være en god rollemodell gjennom sunne verdier. Her på bloggen deler jeg oppdateringer fra konkurransen, temaer som engasjerer meg og hverdagen min.

Hvis du vil få oppdateringer på nye innlegg kan du følge meg på Facebook-siden min her: https://www.facebook.com/Julie-Dahlen-Børresen-veien-til-Miss-Norway-2021-103619585028106

Om du vil følge meg på Instagram finner du profilen min her: https://www.instagram.com/juliedborresen/

Kontakt meg gjerne på enten Facebook, Instagram eller juliedahlenborresen@gmail.com om du ønsker.

 

Den store dagen er her

Foto: Momoko

I dag er dagen jeg har ventet på og gledet meg til endelig her. Det er klart for finale i Miss Norway 2022, og som jeg gleder meg! For min del startet jo reisen allerede i januar 2021. Da fikk jeg beskjeden om at jeg var videre som deltager i Miss Norway 2021. Jeg husker så godt hvor spent og glad jeg ble av å få beskjeden. Tenk at jeg skulle få lov til å være med på noe så gøy. At jeg tok valget om å melde meg på Miss Norway har jeg aldri angret et sekund på, fordi det har vært helt magisk. Gjennom hele fjoråret jobbet jeg beinhardt med konkurransen, samtidig som jeg fullførte bachelorgraden min. Det ga meg glede, overskudd og selvtillit å jobbe for å fremme mitt budskap og å hjelpe andre på veien. Jeg jobber for å få slutt på mobbing og ensomhet gjennom å fremme viktigheten av åpenhet og inkludering, fordi jeg har troa på at verden skal bli et mer åpent og inkluderende samfunn. Til slutt endte jeg på en fjerdeplass i fjorårets finale, og jeg kunne ikke vært mer stolt over meg selv og alt jeg hadde lært og oppnådd på veien mot finalen.

Her er jeg på beauty camp i juni hvor vi forberedte oss til dagen i dag

Påskeferien ble tilbragt på Huk, og jeg hadde en kjempemorsom shoot i vårværet. Foto: Freydis fotograf

Her jobber jeg frivillig hos Gjenbruk på Løken med å brette tekstiler og rydde i butikken

Her er jeg i genser strikket i garn fra Lenaz på Løken. Foto: André Stang Erlingsen

Foto: Vahdat Rahimi

Drømmekjolen fra Wafa Brudekjole. Foto: Vahdat Rahimi

Da jeg gikk av scenen i august i fjor følte jeg meg ikke helt ferdig med Miss Norway, og etter mye tenking bestemte jeg meg for å søke en gang til. Jeg var så heldig å nok en gang få være med, og nå står jeg her igjen på finaledagen. Når jeg ser tilbake på meg selv da jeg startet denne reisen i januar i fjor, og frem til nå, ser jeg en enorm utvikling. Jeg har en annen selvtillit og en annen glød enn hva jeg hadde før.

Foto: Momoko

Jeg må rette en stor takk til alle som har vært med meg og støttet meg på denne reisen. Tusen takk til familien min og vennene mine som virkelig har heiet meg frem. Dere har sett hvor mye dette betyr for meg, og jeg setter pris på tålmodigheten og støtten deres. Tusen takk til alle frivillige organisasjoner jeg har fått jobbet sammen med, og menneskene der for å være rause og inkluderende. Dere inspirerer meg! Tusen takk til alle fotografer jeg har fått lov til å jobbe sammen med. Jeg har lært masse nytt av dere alle, og føler virkelig jeg har fått fremgang foran kameraet takket være dere. Takk til pressen som har skrevet om meg og hjulpet meg med å nå ut med det jeg har på hjertet. Jeg har fått overveldende mange positive tilbakemeldinger fra folk som har lest om meg i avisa eller hørt meg på radio som kjenner seg igjen i historiene mine og som støtter meg, og det betyr så mye. Da jeg deltok i fjor hadde jeg sju fantastiske samarbeidspartnere, og tre av disse valgte å følge meg videre også i år. Tusen takk til Issy Makeup Store, Lenaz og Hannes Hud Fot og SPA for at dere har troa på meg og ville være med videre på denne reisen. Jeg har også vært så heldig at jeg har fått lov til å jobbe med Wafa Brudekjole og Face 2 Face Beauty Bar i år, og det har vært en sann drøm å få jobbe med dem. Også må jeg rette en stor, stor takk til alle som har stemt på meg! Hver eneste stemme betyr masse, så tusen takk.

Nå er det bare å senke skuldrene, på med kjolen og hælene i kveld, også er det showtime. Foto: Momoko

Gjennom denne tiden føler jeg at jeg har fått brukt min stemme til å skape bevissthet og spre positivitet, som var målet mitt. Jeg har også fått masse nye bekjentskaper og venner for livet, som kommer til å være med meg fremover. Miss Norway har gitt meg mestringsfølelse og troa på at man kan klare hva som helst. Så lenge man jobber hardt og har troa på seg selv er alt mulig.

Tusen takk for meg!

Julie

1115 Hits

Mitt siste presseoppslag

Hvis du vil stemme på meg i finalen er siste sjanse i dag. Det er åpent for publikumsstemmer frem til klokka 16.00 i dag. For å stemme på meg sender du MISSU 5 til 2401. En stemme koster 20kr og du kan stemme så mange ganger du vil. Tusen takk til alle som stemmer på meg! Foto: Momoko

Dagen før dagen, og jeg har vært så heldig at jeg kunne våkne opp til et nytt presseoppslag i lokalavisa mi, Indre Akershus Blad. Denne uken er det jeg som fikk helgepraten med Indre, og vi pratet naturligvis om den store finalen i morgen. Jeg er så spent, og det var veldig hyggelig at Indre ville ta en prat om finalen, og også om sommeren min og planene mine fremover.

Veldig stas å få en hel side i avisen! Hvis du ikke har papirutgaven av Indre Akershus Blad er saken også publisert på nett, og den kan du lese her.

Saken har allerede blitt publisert på nett og responsen har vært overveldende positiv. Lykkeønskningene strømmer på, og jeg føler virkelig at jeg har god støtte i hjembygda mi. Det varmer hjertet mitt, og jeg setter utrolig stor pris på å vite at folk støtter meg og heier.

I dag gjøres de siste forberedelsene før morgendagen. Endelig skal jeg få treffe de andre finalistene igjen da vi skal ha generalprøve i ettermiddag. Jeg tror det blir veldig hyggelig å se jentene, høre om hvordan de har hatt det i sommer og hva de tenker om morgendagen. Tenk at det er bare to dager igjen av dette eventyret. Jeg skal nyte de to siste dagene til det fulle.


 

Vil du stemme på meg?

 

En stemme på meg er en stemme for å skape et mer åpent og inkluderende samfunn. Jeg ønsker å bekjempe mobbing gjennom å spre kunnskap og skape gode holdninger.

Hvis du heier på meg i Miss Norway setter jeg utrolig stor pris på om du vil stemme på meg. For å stemme sender du en sms med MISSU 5 til 2401

 

756 Hits

Get the look

Annonse

Foto: André Stang Erlingsen

Da jeg tok bilder forrige uke var jeg så heldig at jeg ble sminket hos Issy Makeup Store på Amfi Bjørkelangen Torg før shooten. De selger veganske og cruelty-free produkter, som vil si at de ikke er dyretestet. Jeg synes det er flott at dette er noe de har valgt å sette fokus på, fordi man kan helt fint lage gode sminkeprodukter uten å skade dyrene på veien. Produktene som selges hos Issy Makeup Store er også milde, gode produkter, som er viktig for meg, fordi jeg har sensitiv hud. Jeg har testet mange produkter opp i gjennom årene som irriterer huden min og som jeg klør av, men produktene fra Issy Makeup Store reagerer jeg ikke på.

Her ser dere produktene vi brukte for å få til looken jeg hadde på bildet over. Man trenger ikke mye produkter for å få en naturlig sommerglød. For å sjekke ut produktene fra Annabelle Minerals kan du enten gå innom Issy Makeup Store på Amfi Bjørkelangen Torg, eller klikke deg inn her

Før shooten ble jeg sminket med produkter fra Annabelle Minerals. Det er et merke som har spesialisert seg på produkter i pudderform. Blant annet foundation, concealer, blush, og alt er i pudder. Man blander pudderet med olje også gir det et veldig naturlig og lett resultat på huden. I og med at jeg skulle ta naturlige bilder i blant annet strikkagensere fra Lenaz ville jeg ha en naturlig og fin look på sminken, og det fikk jeg med produktene fra Annabelle. Jeg synes det fineste er når man bare ser fresh og fin ut og man ikke legger merke til et tykt lag med sminke, og da gjør produktene fra Annabelle jobben.


 

Vil du stemme på meg?

 

En stemme på meg er en stemme for å skape et mer åpent og inkluderende samfunn. Jeg ønsker å bekjempe mobbing gjennom å spre kunnskap og skape gode holdninger.

Hvis du heier på meg i Miss Norway setter jeg utrolig stor pris på om du vil stemme på meg. For å stemme sender du en sms med MISSU 5 til 2401

 

662 Hits

La oss spre kjærlighet og glede

Foto: Momoko

I dagens samfunn er det dessverre mye fokus på negativitet og triste ting. Hvis vi leser avisen ser vi artikler om krig, folk som sliter økonomisk, drap og ulykker. Det er selvfølgelig viktig å belyse alvorlige hendelser i samfunnet, men jeg tror vi mennesker trenger positivitet og glede. Vi har nettopp vært gjennom en tung tid med pandemi som var svært tøff for alle. Under pandemien oppga over halvparten av alle studenter at de følte seg mer ensomme (Nokut, 2021) enn før. Sånt gjør noe med oss mennesker, vi trenger nemlig å ha gode mennesker rundt oss for å ha det fint. Nå er heldigvis coronarestriksjonene opphevet og livet har gått tilbake til normalen for de fleste. I år er endelig den første sommeren hvor vi kan leve som normalt og har vi gledet oss til. Endelig kan vi være sammen og ha det fint, uten smittefrykt.

Foto: Momoko

Jeg håper vi kan snu de tøffe tidene vi har vært gjennom om til noe positivt. Det er hvertfall det jeg prøver på hver dag. Jeg vil spre positivitet, glede og kjærlighet til de rundt meg. De færreste ønsker seg tilbake til en hverdag hvor man bare satt hjemme alene, men for de som ikke har familie og venner rundt seg er dette fortsatt hverdagen, selv lenge etter corona. Om man blir mobbet eller av andre grunner kjenner seg ensom er også denne første sommeren etter coronarestriksjonene tung. Hvis man ikke har noen å være sammen med uansett blir man ensom, og det er noe vi alle i samfunnet må jobbe med å gjøre noe med. Jeg prøver selv å spre god energi til de rundt meg. På jobb smiler jeg til alle kunder, uansett hva, og som svømmetrener gjør jeg mitt beste for at hvert enkelt barn føler seg sett og trygg. De små tingene som et smil og en invitasjon kan gjøre en utrolig stor forskjell. Jeg tror jeg setter ekstra stor pris på andre mennesker, fordi jeg vet så godt selv hvordan det er å være alene. Ingen fortjener å kjenne på ensomhet og utenforskap. Jeg håper vi sammen kan gjøre verden til et mer åpent og inkluderende samfunn. Det vet jeg vi kan klare.


 

Vil du stemme på meg?

 

En stemme på meg er en stemme for å skape et mer åpent og inkluderende samfunn. Jeg ønsker å bekjempe mobbing gjennom å spre kunnskap og skape gode holdninger.

Hvis du heier på meg i Miss Norway setter jeg utrolig stor pris på om du vil stemme på meg. For å stemme sender du en sms med MISSU 5 til 2401

 

594 Hits

Finaleneglene er klare

Annonse

Foto: Momoko

Med finalen rett rundt hjørnet er det meste fikset, og klart og det er kun småting som gjenstår. Nå kan jeg krysse av enda en ting på lista. Jeg kommer nemlig rett fra Issy Makeup Store på Amfi Bjørkelangen Torg. Der har jeg fått fikset neglene mine til finalen. Isabella som driver butikken er utdannet negldesigner, så jeg har gått til henne hver gang jeg har ordnet neglene mine det siste året. Hun lager kjempefine design, og jeg ble så imponert da jeg så neglene hun lagde til kunden før meg i kveld.

Enkel og naturlig fransk manikyr som passer til alt. Ta kontakt med @issymakeupstore for å bestille time om du også vil fikse neglene dine

Måtte knipse et bilde av neglene ute i kveldssola på vei hjemover

Det er gøy med pynt og litt ekstra og tidligere har jeg hatt negler med masse glitter på, men i dag følte jeg for helt enkle og naturlige negler. En fransk manikyr slår aldri feil og passer til alt. Valget falt derfor på å beholde min egen lengde og en farge som passer til alle antrekkene på scenen. Jeg fikk neglene akkurat sånn jeg hadde sett for meg, så jeg er veldig fornøyd med resultatet som ble både naturlig og pent.


 

Vil du stemme på meg?

 

En stemme på meg er en stemme for å skape et mer åpent og inkluderende samfunn. Jeg ønsker å bekjempe mobbing gjennom å spre kunnskap og skape gode holdninger.

Hvis du heier på meg i Miss Norway setter jeg utrolig stor pris på om du vil stemme på meg. For å stemme sender du en sms med MISSU 5 til 2401

 

611 Hits

Laget med kjærlighet

Annonse

Det er noe ekstra spesielt med et hjemmestrikket plagg. En genser er ikke lenger bare en genser når det er lagt ned tid og krefter i å strikke den. Enten man strikker til seg selv eller noen man er glad i, er det en lang og møysommelig prosess, fylt med kjærlighet og omtanke. Både farger, garntype og mønster må velges før man setter i gang. Det finnes også masse ulike typer strikkepinner til de ulike garntypene. Det er altså mye man må tenke på når man skal starte et strikkeprosjekt. Hos Lenaz på Løken har de et bredt utvalg garn, strikkepinner og mønstre. Man får alltid god hjelp i butikken til å navigere seg frem i jungelen av strikkepinner og mønster. Om man står fast på fargevalget er det alltid godt å kunne få litt tips fra damene i butikken, som tross alt har jobbet med garn i mange mange år. De vet hva som funker og stiller gjerne opp med tips om man måtte trenge det.

Det bugner av garn i alle varianter og farger hos Lenaz på Løken, så her finner du garantert det du trenger for ditt neste strikkeprosjekt

Denne blå genseren er strikket i Alpaca Bris fra Viking Garn, og den er verdens mykeste genser. Jeg er veldig sensitiv og merker med en gang hvis det stikker, men her kan jeg garantere at det stikker ingen verdens ting. Genseren er bare fantastisk myk og god å ha på seg

Rosa er favorittfargen min og jeg synes også mønsteret på denne genseren er fantastisk. Den er strikket i Tynn Silk Mohair fra Sandnes Garn

Alle foto: André Stang Erlingsen

Jeg har vært så heldig at jeg har fått låne to av genserne som Lena har strikket, og jeg føler meg kjempefin i begge. Man merker at det er plagg som det har blitt langt ned mange timer i å lage, og da føler man seg automatisk fin og litt spesiell når man har det på. Jeg har faktisk to egne strikkagensere også, som begge er strikket i garn fra Lenaz. Den ene har bestemor strikket til meg i rosa glittergarn. Det blir ikke bedre og mer meg enn rosa og glitter. Så etter mange ønsker ble det rosa glittergenser på meg, og den gleder jeg meg til å ta frem igjen til vinteren. Om du trenger inspirasjon, mønster eller garn til ditt neste strikkeprosjekt burde du absolutt ta turen innom Lenaz på Løken Senter.


 

Vil du stemme på meg?

 

En stemme på meg er en stemme for å skape et mer åpent og inkluderende samfunn. Jeg ønsker å bekjempe mobbing gjennom å spre kunnskap og skape gode holdninger.

Hvis du heier på meg i Miss Norway setter jeg utrolig stor pris på om du vil stemme på meg. For å stemme sender du en sms med MISSU 5 til 2401

 

501 Hits
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på