fbpx

Dagene kort oppsummert

Forigårs våknet jeg til en veldig fin e-post der det sto jeg hadde kommet videre. Dagen startet jeg med å løpe en tur i skogen med hunden min. Det er virkelig befriende, og været var helt herlig! Da jeg kom hjem igjen tok jeg en dusj og spiste frokost. Det ble egg og avokado for denne gang. Jeg øvde meg litt å gå på høye heler, og syntes jeg klarte det greit. Jeg må dog kjøpe ett nytt par som er høyere. 

Dagen i går startet med at jeg jobbet fra tidlig morgen og frem til 15:00. Da jeg kom hjem hjalp jeg mamma med å klippe hunden min Benny, og etter det gikk turen til skogen, alene denne gang. Jeg ble ganske så svett, og tok et lite stopp ved elven og drakk litt rent vann. Jeg elsker den ruten jeg løper, det er både oppoverbakker og nedoverbakker, samt ett rett terreng. Det jeg liker er at det er så fredelig her jeg bor, høyt oppe i Åsen. 

 Ha en god søndag videre <3

 

 

Kampdag og tanker om gårsdagens misseskole!
Dette må du ha på din bucketlist!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på