fbpx

Tanker som vandrer på frifot

Skrevet av Victoria Emilie Løken (18) den 9. oktober 2018. 

Jeg sitter ofte å tenker. Jeg er en tenkende og innvikla sjel, og for meg bare strømmer tankene inn i det lille hodet mitt. Det er som om tanker er blader som bare strømmer og blir dratt i en tornado som går fortere enn du aner. Noen ganger er det slitsomt å hele tiden tenke, for det bombaderer hjernen min for unødvendig energi. Alt virker noen ganger meningsløst. Men så tenker jeg på alle mulighetene jeg har. Burde jeg være utakknemlig? Sannheten er at jeg ikke er det, det er bare tanker. Tanker som vandrer på frifot. Tanker som går seg vill, og som aldri går ut. Hjernen min lurer meg selv til å tro at jeg er noe jeg ikke er. Jeg vet selv at alt er tull. Jeg er et levende vesen, som både har tanker og følelser, det samme som du også har.

Og for å svare på om jeg er en tenkende sjel 1,5 år senere, er svaret ja.

Hvis DU eller noen du vet om har lyst til å samarbeide med meg, hadde jeg satt stor pris på det.

Send mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Instagram: @victoria_emilie

Facebook: Victoria Løken og "Victoria - veien til Miss Norway 2020"

Tilbake til treningssenter
Fokus på?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på