fbpx

Få sommerens fineste hår på 1-2-3!

IMG_8463_preview

:Annonse:
Det er ingen hemmelighet at hår kan være veldig vanskelig til tider. Det blir frizzy, slitt, og det er ikke alltid håret ligger som det skal. Heldigvis finnes det triks for å slippe disse problemene, og jeg har derfor valgt å dele min hårpleie rutine med dere i dag. 

Jeg har nylig endret hår-rutinen min etter jeg var så heldig å få teste produkter fra Goldwell-kerasilk, gjennom Studio S. Style. Etter en analyse av håret mitt har de funnet produkter som er helt tilpasset mitt hår, og håret mitt har aldri før vært så fint som det ble etter jeg fikk riktige produkter, og det er nå enklere enn noen gang før å jobbe med håret mitt. 

Så over til min hår rutine: 
1. Når jeg dusjer bruker jeg først Kerasilk kontroll shampoo. Grunnen til at jeg er så avhengig av denne shampooen er fordi den renser håret godt, og likevel føles håret mykt i etterkant. Dette er den perfekte shampoo for alle der ute som sliter med litt frizzy hår slik som meg. 

2. Etter shampoo er jeg veldig glad i å kure håret mitt. En hårkur er veldig viktig for å gjenoppbygge håret etter mye ytre påkjenninger, og hvis du vil ha en kur som både glatter og mykgjør håret så er intensive smoothing mask virkelig produktet for deg, den er satt sammen både av keratin og silke og er det optimale produktet for en god hår UKE! 

3. Før jeg føner håret er jeg ekstremt nøye med å bruke varme beskyttende. Det er også viktig å ikke håndkle-tørke håret for mye ettersom det kan skape slitasje på håret. Jeg bruker derfor kerasilk control smoothing fluid for å beskytte håret mitt mot varmen før jeg føner det. Dette gjør uten tvil underverker for håret mitt, føler den bidrar så godt til å få alle småhår til å ligge så bra at det ikke ser ut som de finnes engang, anbefaler virkelig alle som ønsker en god varmebeskyttelse å kjøpe den (!!) 

4. Når håret er ferdig tørket er jeg utrolig glad i å style håret med lette krøller for å skape spill i det, men det er ikke alltid håret mitt lar seg krølle ettersom jeg har veldig glatt/stritt hår. Jeg bruker derfor smoothing sleek spray i håret før jeg begynner med varmeapparater som glatte-tang eller krølltang. Denne sprayen hjelper håret å "ta i mot" stylingen fra varmeapparatet, og stylingen går mye fortere, og er derfor også mye lettere, noe som er perfekt for meg som har det travelt om morningen. Denne sprayen inneholder også varmebeskyttende.

5. For å avslutte min hårrutine sprayer jeg håret med texturing finish spray som legger håret på plass. Denne sprayen er den eneste som hjelper meg å få kontroll på småhår, og som holder stylingen hele dagen. Til tross for at den er så sterk kan jeg ikke kjenne at jeg har den i håret da den fremstår som vektløs. 

(Bilde av Max Igland)
Om fler ønsker en god hårdag hver dag, og ikke mist ett lettere kontrollerbart hår ta gjerne kontakt med Studio S. Style (tlf. 94988149/63810709) eller klikk her for mer info studiosstyle. Du kan også besøke de i Kjerulfsgata 1, i lillestrøm. De hjelper deg gjerne med å finne produkter tilpasset ditt hår, og hjelper deg gjerne med andre ting som klipp, farge eller makeup også. Ta turen! 

Håper dere føler dere inspirert til å få sommerens fineste hår, så må dere ha en fin dag videre! 

Har du lyst å stemme meg frem som folkets favoritt? Send "MISSU 4" til 1963! 
For samarbeid kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Psykisk helse & Verdensdagen - Tørr å si mer
En stressfri hverdag
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på