fbpx

Miss World


:inneholder reklamenavn:

Nå begynner det å bli en liten stund siden jeg kom hjem fra Kina, og det har tatt litt tid å lande tilbake i hverdagen. Tiden hjemme har gått mye i jobb og etterarbeid av Miss World men for en reise det har vært. 

(Fest drakt fra Ludostore)
4 uker var jeg i Kina sammen med 117 andre land, og jentene jeg møtte der nede var så unik og enestående at reisen var en drøm. Helt fra jeg kom ned til jeg dro fikk jeg nye venner, og jeg bodde med Nederland som også ble en av mine beste venninner under mitt opphold. 

I oppholdet ble vi tatt med rundt i Sanya til hoteller, attraksjoner og forskjellige party (uten alkohol så klart). Vi fikk se de beste sidene av hele Sanya og jeg var til og med så heldig å få oppleve Sanya's beste zipline når jeg var der. 


(grønn kjole fra Inistyle)

Favorittuken min i Miss World var da vi var i Haikou som er hovedstaden i Hainan. Meg og romkameraten min fikk suite med ett uhell, så vi hadde dobbel balkong og kjøkken på rommet. Vi bodde på mission hills, og fikk muligheten til å trene hver dag, og spise god mat. 

(Fest drakt fra Ludostore)
Hva gjorde vi egentlig på 4 uker? 
Første uken var det mye auditions, registreringer, fotografering og intervjuer så de skulle bli kjent med alle deltakerene, vi begynte også med trening til finaleshowet aller første uken, og vi trente stortsett til 10 om kvelden eller slikt, så vi var ofte for opptatt til alt annet.

Det var også i første uken vi hadde head to head challengen vår, som var utrolig fint, fordi da fikk vi fortelle verden vår historie og hva som motiverer oss til å være Miss World fra vårt land. Jeg ble trukket ut med 5 andre land, og det var her jeg blant annet møtte Island for første gang, som endte opp med å bli en av mine beste venner i Miss World. 

Andre uken hadde vi en del utflukter, og det var blant annet da jeg opplevde zipline i Yanoda, og jeg møtte mye av befolkningen i Sanya. Vi hadde også en nydelig middag på Hyatt, og det kvalifiserer seg som en av de beste middagene jeg har hatt i hele mitt liv.


(Svart kjole fra Inistyle)
Om jeg ikke husker helt feil hadde vi også Top Model andre uken, og det var en av de gøyeste dagene i Miss World siden alle jentene var samlet, og vi hadde middag i en stor villa i nærområdet hvor alle jentene danset og spiste god mat. Selv om Norge ikke kom til topp i top model var det fantastisk gøy å gå på scenen.

Det var først i tredje uken at vi dro ut av Sanya for å dra til Haikou som var 5 timer med buss fra Sanya. I Haikou hadde vi ganske mye fritid så jeg brukte mye av tiden min med de andre jentene, og i treningsbassenget.

En av dagene i Haikou hadde vi også musikkvideo innspilling med Fernando, og middag med lokalbefolkningen på nattmarked, men da vi skulle gå var det så mange som hadde samlet seg at vi ikke kom oss ut igjen fra markedet, så vi ble stående i fler timer. 

En av mine beste dager var første gang vi skulle danse for publikum, dette skjedde på en skole i Haikou, og alle barna/ungdommene hadde fått flagg med landene våres som de skrek ut når vi danset. Det var sikkert 500 barn som var stilt opp i gangene, utenfor skolen, over alt for å hilse og heie på oss. 

Siste uken hadde vi Sport Challenge og jeg ble pisket opp klokken 4 av roomien min som mente søvn var oppskrytt før man skulle ut i sport. Hun begynte med treningsøkt og jeg trengte to timer på å få på meg treningstøyet i det hele tatt. Hun hadde selvfølgelig god grunn til å være så giret, for hun var den beste løperen av 118 jenter, og kvalifiserte seg som topp 3 i alle grenene ellers. Så jeg var utrolig stolt av henne. Og dagen etter sport hadde jeg absolutt ingen stemme igjen. 
Resten av siste uken hadde vi stortsett trening fra 10 til 22-23 på kvelden, så det var stortsett det vi gjorde før finalen. 

Hele oppholdet mitt i Miss World har gjort meg mer reflektert, og lært meg så mye både om meg selv og andre, og jeg kunne aldri vært foruten. Jeg er så takknemlig for muligheten. Selvom alt ikke kan komme i ett innlegg så var det utrolig mye som skjedde på disse ukene, og jeg er svært takknemlig for alt sammen.


×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

NYTT SYN
Fordommer, en uheldig samfunnseffekt - Eirin Tunhe...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på