fbpx

De fineste selskapskjolene

IMG_0503-2

//annonse
Ingenting er så fint som sommeren, været er bra, mange har fri, og ofte forekommer det mange gøye eventer. Sommeren er en tid for fest og bryllup, og en viktig del av disse eventene er antrekk. Det kan være vanskelig å velge hva vi skal gå med, og hvor vi skal begynne å lete, men jeg har funnet meg en butikk som har alt. 

Inistyle har selskapskjoler til alle unge og voksne damer. De har ett bredt utvalg av kjoler i forskjellige farger, størrelser og fasonger. Dette er virkelig en butikk som har noe for alle. Inistyle fører store merker som Floyd, men også partyline, Frank Lyman og så mye mer.

Til tross for det store kjolehavet til Inistyle finner du ett godt sammensatt personell som vet hvordan de skal finne kjoler som er helt tilpasset deg og din fasong. De bryr seg om at du skal bli fornøyd og tar seg tid til å hjelpe alle kunder, slik at du er trygg på at du finner den perfekte kjolen. 

Dersom du sliter med at kjolene dine alltid er for stor og lang har Inistyle også en skredder i teamet som tilpasser kjolen din, så den passer perfekt til de flotte eventene. Inistyle har også ett utvalg av brudekjoler og forloverkjoler så ta gjerne med deg venner og familie for å planlegge den store dagen din hos Inistyle (Les mer om brudekjolene her

Dersom du skal på ett event, eller bare har lyst på nye klær dra gjerne innom Inistyle på Sartor Storsenter eller Øyrane torg. Du kan også besøke nettsiden deres for inspirasjon her

Takk til Raymond Michelsen for bilder og redigering, og Iselin Jamne for assistanse i redigeringen. 


Sommerkroppen og deg
Finaledommere i Miss Norway 2018
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på