Den nye treningsmetoden

21754920_1609352919085029_616427246_o

Sponset

I dag har jeg vært hos min sponsor Kongsvinger Helse og Livsstil sammen med Camilla Nordstand Fladmo for å prøve ut noe av behandlingene som de kan tilby. Noe som ikke alle av dere vet om meg, er at jeg har skoliose (at min ryggrad er formet som en S). Dette skyldes at jeg har trent og feilbelastet ryggmuskelen over en lengre periode. 

Jeg har prøvd elektroterapeutisk behandling som vil kunne hjelpe meg veldig mye, da det balanserer og retter opp i muskelaturen som er svakere en den/de andre. Dette gjøres ved at det blir satt på pads som er koblet opp mot en simulator. Dette kan både gjøres liggende, eller i bevegelse. Padsene vil fuktet slik at pulseringene kan komme dypt inn i musklene. 

 

Dette er noe jeg virkelig anbefaler til nesten alle. Det passer til både smertelindring og styrke av muskulatur. Selv personer som har blitt rammet av hjerneslag har veldig stor nytte av dette, slik at dem kan trene opp den siden som har blitt lammet. Dette er en raskere og effektiv måte for å se fremgang og utvikling på kroppen. Det er ikke alle som passer inn på et treningssenter der man er omringet av mange folk og fort kan få blikk, som dreper din selvtillit. Gjennom behandlingene får du er eget rom, kan høre på avslappende musikk, og velger selv styrke etter hvor hard økt du ønsker. 

Etter behandlingen kjente jeg raskt stølhet i musklene. Det vart over all min forventning at det skulle fungere så bra. 

Fremover skal jeg ta jevnlig behandlinger frem til Miss Universe og se forandringene. Ved siden av elektroterapeutisk behandling skal jeg også holde oppe kondisjon og forlenge min muskulatur, for å få en feminin kropp som mulig. Dette skal jeg få hjelp med av en pt her i Kongsvinger. 

Lurer du på priser på behandlinger? Ta kontakt med salongen gjennom nettsiden:

https://kongsvingerhl.no/?gclid=Cj0KCQjw0K7NBRC7ARIsAEaqLRG75gOB-k1WebiCWZxsc78kFr8xa9H0UANJlKcILHjqtiwlzLngi8IaAkhmEALw_wcB

Gi stjerner til dette innlegget:
Rekordmange påmeldte til Miss Norway
Spørrelek gav missekluss
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på