Rekordmange påmeldte til Miss Norway

P1630253

Vi gratulerer med ny rekord. Over 100 potensielle utøvere har meldt seg på 2018-sesongen i Miss Norway. Det er en økning på 70 prosent i forhold til samme tid i fjor. Påmeldinger skjer helt fram til årsskiftet, 31. desember. Erfaring viser at det blir mange flere påmeldte.

Miss Norway pågår i 10-12 måneder med start i august-september med finale i juli neste år. Tiden brukes godt på alle aktivitetene i konkurransen med alt fra blogging, fotoshoot og veldedig arbeide, til sponsoroppdrag, catwalk og medie-oppslag. Alt dette for å være rustet til meget tøffe internasjonale konkurranser i 3-5 uker, som Miss Universe og Miss World.

Det blir misseskole allerede lørdag 16. september for alle som er med i først uttak. 

Som skjønnhetsutøver vil du trene på å framstå som en dyktig rollemodell for ditt hjemsted, Norge og næringslivet. Du vil nå ut til mange hundre tusen, kanskje millioner av mennesker. Vinner du, går du inn i historien.

Husk å fylle ut nett-profilen ordentlig!

Det vil være flere fellesaktiviteter i konkurransen. Men aller først må dommerne vite litt om hvem du er ved at du fyller ut profilen din ordentlig, og presentere deg i et blogginnlegg. På den måten vil dommerne kunne vurdere om du blir med i første uttak i konkurransen. Se oversikten over kvalifiseringen i konkurransen:

http://www.missnorway.org/konkurranse/utovere/kvalifisering.html 

Vi kan si at Miss Norway ikke er en dans på roser. Man forbereder seg til verdens mest krevende og kjente skjønnhetskonkurranser der man konkurrerer med topputøvere fra rundt 100 nasjoner. Samtidig kan vi slå fast at du vil få mange nyttige og gode erfaringer, positive opplevelser og venner for livet. Noe som gjør det vel verdt innsatsen.

Gleder oss å følge deg videre i konkurransen!

Gi stjerner til dette innlegget:
Krevende forberedelser til Miss World
Den nye treningsmetoden
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på