fbpx

Den perfekte kjolen

Jeg er begeistret for å endelig ha begynt å lete etter den perfekte kjolen til Miss Norway-finalen i august. Utvalget av vakre kjoler er utrolig, og jeg er overveldet av alle de fantastiske alternativene. Tankene mine spinner med ideer, og jeg kan nesten se for meg hvordan jeg vil se ut på scenen. Likevel innser jeg at valget av den perfekte kjolen kan være utfordrende. Med så mange flotte alternativer å velge mellom, ønsker jeg å finne en kjole som vil fremheve min personlighet og samtidig gjøre meg til et strålende blikkfang på den store dagen. Jeg vet at jeg må ta meg tid til å prøve forskjellige stiler, materialer og farger for å sikre at jeg tar den riktige avgjørelsen.
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Eksamen i dag
God 17 Mai!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på