fbpx

Det er ingen som får meg til å føle meg mer trygg og spesiell enn han!

God torsdag! Ahh nå er det endelig snart helg, og det kjenner jeg skal bli deilig <3 På mandag så var det kvinnedagen noe som var en utrolig god og sterk dag, igår feiret vi bursdagen til storebroren min. Han ble 29 om søndag, og vi feiret med kjernefamilien. Det var utrolig koselig å få være samlet litt, lenge siden sist. Vi spiste god mat og koset oss med spill. Familien er noe som er utrolig viktig for meg, så det å kunne sette av litt tid til å være sammen var noe jeg satt utrolig stor pris på <3 Her kommer litt bilder fra de siste dagene<3

Hihi måtte ta bilde i sorthvit da vi begge to hadde røde øyne så det holdt :) Men dette er storebroren min <3 Han er den beste storebroren jeg kunne tenke meg, og det er ingen som får meg til å føle meg mer trygg og spesiell enn han <3 Jeg er jo minst i flokken her, og det får jeg høre mye hehe. Men selv om jeg snart fyller 21, så får han meg til å føle meg som et lite barn med ingen bekymringer, og det er litt deilig noen ganger<3 Han passer alltid på meg uansett hvor jeg er, og det er ingen som har et større hjerte og omsorg for andre enn broren min <3 Du er helt spesiell, og du fortjener det beste bror, så det var utrolig koselig å kunne få feire deg litt. Gratulerer igjen!

Vi spiste Sushi, og det var helt magisk! Alle i familien vår elsker sushi, så når det skal feires noe, eller vi skal kose oss ekstra, så er det ofte det som havner på menyen <3 Det er jo så godt!!

Altså sjekk denne kaka!! Min gode venninne Astrid baka denne <3 tror ikke vi har hatt en så flott kake på bordet vårt hjemme før! Deilig fler-lags sjokoladekake med glasur og topping! Men jeg skal være helt ærlig at jeg ikke klarte å spise mer enn ett stykke! Den var så mektig, og vi som var så mette etter sushi også hehe. Så hjemme på gården tror jeg de feirer litt bursdag i noen dager til! Heldig er de! 

Som sagt så var det kvinnedagen på mandag, dere har sikkert lest masse fine innlegg hvor de har skrevet om dagen og lest viktige utsagn som ble skrevet! Og jeg er enig i alt! Det er en viktig dag som bidrar til å opprettholde bevisstheten om viktigheten av kvinners rettigheter og likestilling! 

Sunniva som er Miss Norway 2020 utfordret oss nye deltakere til en choosetochallenge, og den tok jeg selvfølgelig på strak arm! Jeg er stolt av å være kvinne, og jeg reiste min hånd på mandag for å vise at jeg er for likestilling av menn og kvinner <3 Sunniva lagde en super fin collage som noen av deltakerene var med på å lage <3 Se så utrolig kult det ble! 

Bildet over er tatt fra den offisielle instakontoen til MissNorway.  

Ønsker dere alle en fin kveld videre!

Vil du følge meg på mine sosialemedier? <3

Link til min Facebook-side: facebookAmine-Veien-til-Miss-Norway-2021 

Instagram: amine.storrod/ // Amine.storrod

Snapchat: Storrod2000 

Ønsker du å samarbeide med meg, så kontakt meg gjerne: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Snart semifinale
3 ingredienser chia-pudding
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på