fbpx

Hold Norge Rent! Plukk søppel!

Hei igjen dere<3

I går meldte jeg meg på en ryddeaksjon (i form av søppel-plukking) på https://holdnorgerent.no/aksjon/. Først håpte jeg det var et område i Vennesla jeg kunne plukke, men alt i Vennesla var tatt. Derfor gikk jeg heller til Justvik som ligger i Kristiansand. Området jeg plukket søppel på var ved Justvikbanen og rundt lekeplassen. 

Hold Norge Rent er en nettside som fokuserer mye på miljø, og gir organisasjoner og enkeltmennesker mulighet til å være med på å gjøre noe for jorda vi lever på. Da jeg kom inn på nettsiden deres klikket jeg på "ryddeportalen", deretter på "her kan du rydde". Videre kom jeg inn på et kart hvor jeg kunne finne plasser i nærområdet hvor det var behov for å plukke søppel (https://holdnorgerent.no/ryddekart/#forsoplet,open). Da jeg hadde funnet plassen hvor jeg ville rydde, opprettet jeg en aksjon. Siden jeg gjorde dette ganske spontant var det ingen andre som kunne i dag tidlig! Derfor opprettet jeg en aksjon med meg som enkeltindivid, og fylte ut skjemaet som videre dukket opp. 

Slik ser skjemaet ut, det er lett forståelig og tar ikke lang tid å melde seg på<3

Tidlig i dag tok jeg med meg plastikkpose og hansker, deretter begynte jeg å plukke søppel i området jeg hadde registrert meg til. Da jeg kom så det ikke så ille ut, men jeg endte faktisk opp med en stor, tung plastikkpose med bare søppel. Med litt musikk på ørene ble plukkingen effektiv og mer "gøy". Hvis alle hadde bidratt med noen timer hvor de hadde plukket søppel, ville jorda vært et bedre sted å leve på. Dyrene som bor i naturen hadde sluppet å spist plastikk og unaturlige gjenstander. Oppfordrer absolutt alle til å prøve ut Hold Norge Rent-aksjon med venner eller familie for å hjelpe både jorda, dyrene og oss selv. Du kan selv bestemme når og hvor stort området skal være, som gjør det svært fleksibelt for å kunne delta. 

Da jeg var ferdig med aksjonen var det viktig at søppelet ble kastet på riktig måte, noe jeg tok hånd om! Når jeg kom hjem registrerte jeg plukkingen, hvor mye jeg plukket og sendte inn bilder av funnet. Dette blir gjort for å forsikre at jeg faktisk har vært å plukket i det registrerte området. 

Lag en aksjon du også, og ta vare på jorden vi lever på:) https://holdnorgerent.no/ryddekart/#forsoplet,open

Ha fortsatt en fantastisk dag videre<3

 

Hvis du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, send gjerne en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva00

Instagram: https://www.instagram.com/sunniva3/

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

For English readers
Plan-Fadder & Afrika reise
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på