fbpx

Det handler om å være seg selv

Det handler om å være seg selv

Nå tikker klokken snart mot midnatt, det er den tiden jeg sitter å tenker mest på livet. Det noe jeg ofte tenker på og som jeg føler det er viktig å fortelle mine lesere.

--> Det er å være seg selv.

Dette er noe jeg føler vi kanskje glemmer litt innimellom, for man er så opptatt av å være som alle andre. Når jeg var mindre, ville jeg alltid være som alle andre. Samme hva det var, om det var klærne, håret, klesstilen ALT. Men etter at man begynner å tenke og reflekterer litt. Så kommer tanken: Men hvorfor vil jeg være som alle andre?
Hvorfor må vi være som alle andre? Se like ut? Bruke altformye sminke?
Det er en slags uniform vi gjemmer oss bak, ha den samme type frisyren, klærne og oppførsel. Er man for redd for å være seg selv?

Jeg tenker ofte på - Hvorfor kan ikke alle bare være seg selv? Dette er noe jeg tenker på rundt mennesker flest.

Jeg tenker det er viktig med venner, venner som alltid er der for deg og støtter deg. Venner som faktisk gir deg mot til å være deg selv. Venner er de personene man kan snakke med på godt og vondt, de som er der for deg i alle livets faser. Ungdom flest, følger alle de samme trendene og gjør alt det samme.

Jeg er en person som liker å være meg selv, jeg har ingen planer om å være som alle andre. Jeg turte ikke å skille meg ut og være mer enn alle andre. Men så kom det et øyeblikket i livet mitt der jeg tenkte: Hvorfor ikke bare være meg selv? Dette er meg. Jeg liker å skille meg ut og være andereledes. For det er jeg, vi er alle uniker mennesker. Vi er alle forskjellig! Det finnes ikke noen som er helt perfekte, men vi er ALLE perfekte på hver vår måte.

Mitt budskap er å tørre å være deg selv! Gjør det du har lyst til å gjøre, og ikke tenk så mye på andre! Mange kommer til å prøve å stoppe deg fra å være noe mer enn de er, men kjemp for den du er og hva du vil!

Dette er et tema som er viktig for meg å sette lys på, vi må alle motivere og hjelpe hverandre! Faller du ned, løfter jeg deg opp - og motsatt. Støtt hverandre til noe større, ikke kritiser, mobb eller baksnakk!

-Fatimah :)

Hvorfor så usikker?
Walk it out!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på