fbpx

Det kom som et sjokk!

Da har jeg nettopp fått vite at jeg er videre med som deltager i Miss Norway 2020. Jeg er fremdeles i sjokk over at jeg ble valgt ut, med tanke på mange søkere. Denne konkurransen tror jeg kommer til å bli et minne for livet, og jeg ser fram til å utfordre meg selv. Som ny deltager kan det være greit å si litt om meg selv. Jeg er er jente på 19 år fra Vennesla, og studerer markedsføring og ledelse. På sidelinjen jobber jeg som servitør i en café, hvor jeg bidrar med å spre glede. Jeg elsker å gå turer i naturen, da dette gir energi i hverdagen. Utenom skole og jobb like jeg å være i sosiale omgivelser med både venner og familie. 


Grunnen til at jeg søkte på Miss Norway er fordi jeg har fått inspirasjon fra tanten min som vant konkurransen i 1997. Bilder og fortellinger fra hennes opplevelser har gitt meg lyst til å prøve ut dette selv. Da jeg har drevet litt med modell-oppdrag tidligere, synes jeg dette har vært gøy og passer meg fint i forhold til at jeg liker å stå foran kameraet.

Jeg har aldri utgitt meg på noe som dette før, og må innrømme at jeg er veldig spent. Det krever mye arbeid for å komme langt, men jeg tror det vil bli en fin tid som jeg kan lære av.
Mine fotografier
Min første fotoshoot
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på