fbpx

Det nærmer seg semifinaleuttak

Hei dere, og god kveld<3

Nå nærmer det seg semifinaleuttak, noe jeg synes er kjempespennende. Det er alltid gøy med noen nye utfordringer! Det er mye som har skjedd i det siste, og mer skal skje. Jeg har for noen uker siden vært på fotoshoot med @fotomarengranaas som alltid stiller opp for å ta bilder. Dette er bilder som jeg håper kan få meg videre med i konkurransen<3 Vi tok bildene ganske tidlig fordi det var mye som skjedde i den perioden med både skole og ny jobb (butikkansatt). Det begynner å nærme seg 10. februar (semifinaleuttak) og jeg ønsker å dele bildene som Maren tok av meg. Maren er en utrolig flink fotograf, som elsker det hun gjør. Jeg er utrolig takknemlig for at hun vil samarbeide med meg, og hjelpe meg på dette eventyret.

Men selv om det nærmer seg semifinaleuttak er det fortsatt litt tid igjen før en siste avgjørelse! Til lørdag skal jeg på Functional Fitness for Australia som er en CrossFit økt hvor man skal "samles, svette og bidra til situasjonen i Australia via en personlig donasjon <3

Uansett så ønsker jeg å vise bildene som flinke Maren har tatt av meg i forhold til uttak til semifinalen (fritidsklær, nærbilde, cocktaile-kjole og treningstøy). Sjekk henne ut på Instagram: https://www.instagram.com/fotomarengranaas/

 

 

Ha en nydelig kveld videre<3<3<3

 

Hvis du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide med meg, send gjerne en mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: @sunniva3

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Intervju med S24by
Bak kulissene
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på