fbpx

Miss på bedrifts-oppdrag

Heisann, og god ettermiddag folkens<3

//sponset//

I slutten av sommerferien, begynnelsen av skoleåret har jeg drevet med noe som mange synes er vanskelig. Jeg selv synes også at det å faktisk utføre denne type aktivitet kan være krevende, og må tas ganske spontant. Å jobbe med å presentere et tilbud direkte til mennesker kan gi ulike reaksjoner, noe som er veldig interessant. Det å ta "nei" med et smil kan noen ganger være utfordrende, men er det viktigste med hele denne jobben!

 

Hva gjorde jeg?

Ganske nettopp har jeg gått rundt i bygda hvor jeg bor, og snakket med ulike bedrifter som kan tenke seg å bli enda mer kjent i Agder. Som jeg har nevnt tidligere er Sørlandsavisen en gratis avis, og blir lest av mange tusen Sørlendinger. Ut i fra min spennende oppgave skulle jeg trekke med meg Vennesla inn i avisen og tilby et tilbud til bedrifters fordel, nemlig annonse!

Jeg har aldri gjort noe slikt før og var litt nervøs før jeg skulle begynne. Å snakke med folk er ikke et problem egentlig, men å skulle "selge" inn et tilbud er litt vanskeligere. Men som fremtidig markedsfører er dette absolutt aktuelt å prøve seg ut på. De første gangene jeg gikk inn for å snakke med lederne var litt skummelt, men gikk veldig fint:) Målet mitt var å fange butikkeierens oppmerksomhet og muligheter, ikke nødvendigvis få salg med en gang. Til nå har jeg vært innom titalls med butikker og bedrifter, og vil si meg svært fornøyd med hva jeg har klart å gjennomføre!

For mange kan det være vanskelig å selge/informere direkte og spontant, noe jeg også synes kan være vanskelig. Men å sette seg mål og vise at man er profesjonell, leder til stor suksess<3

Da jeg gikk rundt å informerte om denne muligheten, hadde jeg med meg et info-ark som var spesialdesignet til meg. Som bildet under viser stod det først litt om Sørlandsavisen, og hvor stor publikum som den når ut til. Under der igjen kom det trolig et bilde av meg med navn og tittel: Mediekonsulent! 

Resultatet

Jeg kan ikke med sikkerhet fortelle det endelige resultatet, og om Sørlandsavisen faktisk fikk noen nye annonser fra bedrifter i Vennesla. Min arbeidsoppgave var kun en liten del av en hele prosess, så om jeg faktisk har bidratt til å gi avisen enda en annonse vil tiden vise. Jeg satser og håper på at jeg kanskje har en liten selger inni meg, og det blir spennende å høre fremover om noen fra Vennesla har startet et samarbeid med oss<3 

Ny avis!!

Det har også kommet ut en ny avis, men oppdaterte nyheter! Sommeren er over og det er også sommermagasinet! Mye spennende ting skjer fremover både i avisen og i arbeidet rundt, så det er bare å følge med:)

 

Hvis du er fra Agder og har noe skikkelig kult som du synes at Sørlandsavisen burde få med seg i neste avis kan du sende en mail her: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Nettsted:https://sorlandsavisen.no 

 

Ha en strålende dag videre<3

 

Ønsker du å stemme på meg i Miss Norway 2020, kan du sende "MISSU 13" til 1963<3 Jeg er utrolig takknemlig for hver eneste stemme som kommer inn, og det gjør en stor forskjell. En stemme koster 20kr, og det er lov til å stemme flere ganger<3
 

 Hvis du eller noen du kjenner trenger markedsføring, send gjerne en Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg også gjerne på sosiale medier:

Facebook:https://www.facebook.com/Sunniva-Veien-til-Miss-Norway-2020-106564227452195/?eid=ARCCHxSARpslywV2NUUyEzA73CBcPdthARQa7shg3CKIRIFa5JLw4la-hhT8b9Mj4_v5geDaUR0k-D16

Instagram:https://www.instagram.com/sunniva3/ 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Vi har fått kattunger
Gratulerer med dagen mamma
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på