fbpx

Hils på dommerne i Miss Norway 2021

226304730_665789911488468_269148526110678657_n

Den store kroningskvelden til Miss Norway 2021 nærmer seg med stormskritt. I år finner finalen sted på Åpen Scene den 14. august. Sunniva Høiåsen Frigstad fra Vennesla i Agder skal etter sin vellykkede regjeringstid krone sin etterfølger denne dagen. Med finalen så nær, ønsker organisasjonen å avsløre vårt jurypanel for denne kroningskvelden.

Jurypanelet benytter en rekke kriterier for å velge den beste representanten. Først og fremst ses det etter en person som kan være en positiv representant for produkter, tjenester og arrangementer, både kommersielle og ikke-kommersielle. Hun må ha et vinnende vesen med god selvtillit og selvinnsikt. En person som kan ta plass og eie denne plassen på en scene og gi av seg selv til et publikum. Flere av disse utfordringene har alle finalistene stått i siden starten, og hver og en får poeng for aktivitetene de gjennomfører. Juryen baserer derfor valgene sine på aktivitetspoeng, samt utstråling og sceneprestasjon.

Årets jurypanel består av:

Svetlana Jouini

Svetlana Jouini har en lang bakgrunn som hår- og makeup-stylist. Hun har vunnet flere norske og internasjonale konkurranser, samt vært Europa- og verdensmester. I Norge har Svetlana blitt kåret to ganger til årets frisør, og har flere publikasjoner i norske og internasjonale hårmagasiner. I tillegg til hår og styling bransjen har hun også lang erfaring med modellbransjen, og vet hva hun ser etter. Svetlana holder kurs og Hair show, i tillegg til å være eier av Studio S Style.

studiosstyle.no

 

Fred Hamelten

Fred Hamelten er mannen bak den norske øyenbrynsrevolusjonen, som gjorde øyenbryn fra en tilleggstjeneste til en egen fag-gren i skjønnhetsbehandlinger. Han er kåret til en av verdens ti beste skjønnhetsbehandlere av magasinet Costume, og er omtalt som øyenbrynsmagiker, øyenbrynsguru og øyenbrynskonge. Med sin bakgrunn har han satt et solid fotavtrykk i den norske skjønnhetsbransjen, og vet godt hvor viktig et naturlig utseende er. 

øyenbryn.no

 

Linn Nguyen

Linn Nguyen har nærmere tjue års erfaring innen skjønnhetsbransjen. I mange år har hun drevet salong, utført hudpleie og permanent makeup, samt undervist i dermatologi. Hennes siste storsatsing er Utseende.no som satser på K-beauty, revolusjonerende Koreansk hudpleie som på kort tid har blitt ekstremt populært i Norge. Som linergist handler det om å trekke fram personligheten i anatomien, og ikke minst i personen selv.

utseende.no

 

Kaja Caroline Kojan

I år ønsker vi vår tidligere Miss, Kaja Caroline Kojan, velkommen. Kaja er vårt yngste jurymedlem siden grunnleggelsen. Hun vant Miss Norway i 2017, og gikk dermed videre til Miss Universe i Las Vegas. Med ti års bakgrunn som vippestylist, modell og skuespiller vet hun godt hvordan bransjen fungerer, og ikke minst hva som trengs for være forberedt. Som fulltidsstudent og med deltidsjobb i en start up vet hun hvordan det er å sjonglere flere baller i luften samtidig, og holde motivasjonen på topp. Som årets nye dommer er hun på jakt etter sterk og positiv energi, som skiller seg ut i mengden.

 

Finalen den 14. august er et lukket arrangement, hvor gjestene består av familie og venner av finalistene, samt samarbeidspartnere.

Meld deg på Miss Norway 2022 her.

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Bikini i boks
Flowers and finals
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på