fbpx

Dose 1

Heiii!

 

Da er første dose med vaksine satt, og det gikk overaskende fint. Jeg er en av de som ikke er så veldig fan av sprøytestikk, men dette gikk helt supert. Damen som satte den, var veldig flink og man kjente nesten ikke stikket. Og herlighet for et fantastisk bra system Trondheim har ordnet på vaksineringen! Alt går på skinner, og man får hjelp til å finne frem overalt og man føler at man er i trygge hender. Ting fungerer rett og slett utmerket.

 

Men til spørsmålet jeg har fått en del ganger de siste dagene – bivirkninger. Jeg skal være helt ærlig med dere her. Den eneste bivirkningen var at armen ble noe øm noen timer etter vaksinen ble satt. Ikke noe mer enn det! Er også flere som har lurt på om man blir uvel eller kvalm osv.… for min del kjente jeg ikke noe på dette. De vennene av meg som også har satt dose én, forteller akkurat det samme.

 

 

Stor klem <3

Kjøp billetter til finalen i Miss Norway

Miss Norway finaleshow lørdag den 13. august 2022 på Samfunnssalen, Oslo.

Les mer og kjøp billetter

Tips i hverdagen
En koselig kveld
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Påmelding til 2022 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2023.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på