fbpx

Elsk deg selv nok til å vite hva du fortjener

Elsk deg selv nok til å vite hva du fortjener

Hei og god Fredags morgen!!


Nå starter helgen om noen få timer for veldig mange, for meg har den allerede startet! :) Jeg hadde nemlig min siste arbeidsdag på Viasat, så kl.21:00 la jeg på med min siste kunde, sa hade til kollegaene mine og gikk ut av dørene på Viasat for siste gang (ihvertfall som ansatt, jeg må selvsagt komme å hilse på og se hvordan alt står til inni mellom,så de blir ikke kvitt meg helt,hehe ;))

Jeg må ærlig innrømme at jeg faktisk var litt nervøs når klokken nærmet seg 21:00 og jeg visste at arbeidsdagen straks var over, jeg har tross alt jobbet på Viasat i 3 år så det er jo en god stund kan man trygt si! Jeg har rukket å oppleve mye gøy på denne tiden, men jeg kjenner likevel virkelig at jeg er klar for en forandring!! Det er mye som har endret seg i livet mitt fra Januar 2013 startet:

1. Jeg har fått en utrolig mye mer sunn livsstil. Nå trener jeg fast stryketrening minimum 4 ganger i uken, spiser sunn og variert mat og drikker  veldig sjeldent alkohol

2.Jeg meldte meg på Miss Universe 2013

3.Jeg møtte drømmemannen i mitt liv

4.Jeg har nå sagt opp min gamle leilighet og flytter inn med kjæresten min så nå blir vi samboere :)

5.Jeg har sagt opp jobben på Viasat

 

Det å si opp på Viasat er altså en av mange endringer som har skjedd og jeg føler at jeg trenger denne forandringen. Jeg har aldri i mitt liv vært så lykkelig før som jeg er nå! Jeg hadde aldri i mitt liv trodd i November at om 2 måneder skulle livet mitt bli så fantastisk som det er idag. Hadde jeg bare visst det kunne jeg senket skuldrene, klappet meg selv på skulderen og sagt "bare ha litt tålmodighet Nora, alt vil ordne seg snart".

Det jeg kan si til alle dere som går igjennom en tung periode: Når du er langt nede er det viktigste du må huske på å ikke gi opp. Kjemp deg fremover selv om det går sakte og ta ett skritt om gangen, det er tross alt i motbakke det går oppover. Hvis du ikke har det bra i den situasjonen du er i nå så må du ENDRE på noe!!! Finn ut hva som holder deg tilbake og trykker deg ned og få dette vekk fra livet ditt. Kanskje du ikke vet HVA det er som gjør deg lei deg og sliten, da får du rett og slett starte ett sted. Du kan ihvertfall være enig i at NOE må endres selv om du ikke helt enda vet hva det er. Det kan være alt fra små til store ting du kan endre på, det viktigste er uansett å notere seg at disse endringene tilslutt vil gjør en STOR endring for livssituasjonen din. Dette kan være alt fra:

  • Å melde deg inn i en aktivitet du liker (dans, musikk,trening,tegning etc.) da vil du møte nye mennesker som kan gi deg god energi
  • Oppleve noe nytt (reis til steder du ikke har vært før. kanskje på teater, museum, restauranter eller en annen plass som gir deg ny energi og plass til å tenke nytt)
  • Inviter med deg en venn og gjør noe gøy (ikke vent på at vennen din gjør det)
  • Spise sunnere (let etter sunne matretter du kan lage hjemme. finner du gleden i å lage god og sunn mat vil du straks føle deg bedre og du vil føle motivasjon til å endre ting på andre platformer i livet ditt)
  • Kvitt deg med mennesker som ikke gjør deg glad. Desverre kan et annet menneske ofte være hovedkilden til at man føler seg forferdelig selv. FÅ DENNE PERSONEN UT AV LIVET DITT!!! Uansett om denne personen gjør deg glad "til tider" så holder det ikke. Personen kan være så fantastisk han/hun bare orker, men hvis det likevel finnes tider hvor denne personen sårer deg, gjør deg vondt, får deg til å føle deg liten eller mindreverdig fortjener ikke denne personen å ha noenting med deg å gjøre. Hvorfor i alle dager skal en annen person være kilden til å gjøre ditt liv tungt å leve?? Du er den eneste som bestemmer over deg selv og dette er også det viktigste å huske over alt annet: Om du vil endre på noe er det bare du alene som kan gjøre det! INGEN andre kan gjøre det for deg, men dette er også grunnen til at du vil føle deg EKSTRA bra når du har klart å endre på noe. Når du klarer å endre på din egen livssituasjon til det bedre og du har klart å gjøre det helt alene vil du, når ting har løst seg og du føler deg lykkeligere enn noen gang vite med deg selv at du faktisk er istand til å klare ALT. Du kan klare alt! 


Mitt håp er at jeg tenner en gnist i deg som leser dette og gir deg inspirasjon og pågangsmot til å sette igang å gjøre en endring. Om jeg har klart det er jeg overlykkelig. For klarer jeg det så klarer jammen meg du det å! :)

Intervju med Varden

a1sx2_Thumbnail2_Skjermbilde-2013-07-26-kl.-09.59.12.png

 

Igår ble jeg ringt av Varden for å bli intervjuet om min finaleplass i Miss Universe 2013. Det ble en veldig bra artikkel som fikk frem mye av meg på en gang, ta en titt selv her:

Varden

Hjelp meg mot finalen :)

sms.png

 

Om du vil hjelpe meg til å nå drømmen om å kunne representere Norge i den internasjonale Miss Universe finalen i Moskva: Send MISSU 8 til 1963


Tusen takk <3

 

Hva skal jeg idag?


Nå skal jeg straks ut døren og avgårde for å hente noen fler klær i den gamle leilgheten min. Jeg skal blant annt hente en kjole jeg skal ha på meg ikveld for da skal jeg først på middag hos foreldrene til kjæresten min Christoffer også skal vi videre på grillfest. Før middagsbesøket skal jeg og Christoffer trene sammen når han er ferdig på jobb og idag blir det bakside lår, rygg og legger. Ben-øktene er alltid de verste, men i morgen blir det forside lår og det er verste av ALT!! :P 

Jeg ønsker dere alle en kjempefin Fredag og en god helg <3

Klemmer fra Nora :)

Et nytt treningsevent ;)
Work that catwalk girls!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på