fbpx

En hverdag full av opplevelser

En hverdag full av opplevelser

Heiii :D


Nå er det selvsagt på tide med en ny oppdatering av hva som har skjedd i det siste! :) Det har vært så sinnsykt mye stress så det er derfor jeg har vært så dårlig med å skrive blogginnlegg i det siste, men jeg lover at jeg kommer sterkere tilbake veldig snart!! :)

Grunnen til alt stresset er flere ting. Det som definitivt tar mest av tiden min nå er at jeg og Christoffer pusser opp hjemme. Hele kjøkkenet skal byttes ut med flunkende nytt kjøkken, i tillegg skal gulvene i gangen og på kjøkkenet slipes, veggene på kjøkkenet skal males og soverommet skal males. Mye av jobben er allerede gjort, det eneste som mangler nå er maling av gulv og montering av det nye kjøkkenet så kan vi endelig slappe av og komme tilbake til "hverdagen" igjen. For tiden har vi nemlig bodd hos de fantastisk snille foreldrene til Christoffer som har gitt oss både en seng og sove i og middag hver dag i en hel uke nå så uten dem vet jeg ikke hva vi skulle gjort. Marius må selvsagt også nevnes her for han lånte vekk rommet sitt i 2 dager og det var utrolig snilt av han!! :) Det er godt å ha familie og venner som hjelper når man trenger det! :)

Sydenferie i morgen

a1sx2_Original1_chania2.jpg

a1sx2_Original1_chania4.gif

 

I morgen natt reiser jeg og Christoffer til Kreta 1 uke, nærmere bestemt Chania! Flyet reiser fra Norge allerede kl.06:40 så vi må tidlig opp, men jeg kjenner at det skal bli utrolig deilig med en ferie nå og bare koble helt av! Det er en herlig avslutning på sommeren og fint å kunne reise litt vekk og bare slappe av en hel uke før skolen og Miss Universe konkurransen starter for fult igjen! Når vi kommer hjem igjen vil også leiligheten være ferdigoppusset så det blir jo også utrolig deilig! En kjærstetur vil er akkurat det jeg trenger nå<3 :)

Trening og skolestart

a1sx2_Thumbnail1_bilde-6_20130818-181336_1.JPGa1sx2_Thumbnail1_bilde-7_20130818-181548_1.JPG

Idag har jeg vært å trent styrketrening og det blir femte dagen denne uken at jeg trener styrke. Igår tok jeg en "fridag" og tok bare en kjapp intervalløkt sammen med Christoffer i noen lange trapper rett ved huset til foreldrene hans. Tungt, men veldig effektiv fettforbrenningstrening og det føles utrolig deilig når man er ferdig :P

Idag trente jeg rumpe og rygg så denne kroppen er i full forberedelse til Miss Universe finalen ;)

a1sx2_Thumbnail1_bilde-5_20130818-181635_1.JPG

En sliten Nora etter treningsøkten ;)


Intervju i Vest Telemark Blad


I forrige uke hadde jeg gleden av å bli intervjuet av Vest Telemark Blad som er lokalavisen fra der jeg kommer fra :)

a1sx2_Thumbnail1_avis.jpg

 


Journalisten som intervjuet meg var Marit Mjølsneset som faktisk er en jeg kjenner fra jeg var på Skjærgårds Gospel for mange år tilbake så det var jo litt gøy i seg selv :) Jeg syns det ble en veldig bra artikkel selv og syns intervjuet fikk frem mye av hva som beskriver meg og min deltakelse i Miss Universe finalen :)

Ønsker du å lese intervjuet av meg kan du laste det ned på Vest Telemark blad sine nettsider: www.vtb.no (Det er bladet som kom ut Tirsdag 6 August, VTBnr089)

Det er kjempegøy å få kunne være i lokalavisen og jeg er utrolig stolt av hjemplassen min :)

Det var det jeg hadde på hjertet idag :) Da hører dere fra meg når jeg kommer hjem igjen fra Chania, da skal jeg også avgårde på Beauty Camp med alle de andre jentene som er med i Miss Universe finalen bare 3 dager etter at jeg kommer hjem så det gleder jeg meg masse til!! :D Jeg skal også på photoshoot med Jon Rune Trengereid en kort tid etter at jeg kommer hjem fra Hellas og jeg tror denne photoshooten kommer til å bli fantastisk spennende og bra!! :)

Ønsker dere alle en kjempefin Søndag videre og en god ny uke <3

Klemmer fra Nora :-*

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

PHOTOSHOOT!
En tur på den rosa traktoren (:
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på