fbpx

Kjoledesigner, photoshoot, avisoppslag, nett-tv...finalerunden er i full gang!!

Kjoledesigner, photoshoot, avisoppslag, nett-tv...finalerunden er i full gang!!

Hei :)

Dagene går så utrolig fort for tiden at jeg må minne meg selv på å stoppe opp og ta en pustepause i ny og ne. Mye er på gang selv om jeg har vært litt stille i det siste.

Så hvor starter vi? La oss starte med den største og beste nyheten!! ;)

Kjoledesinger

Jeg har funnet en som vll hjelpe meg med å lage finalekjolen min!!!! :D I tillegg til at Miss Universe Norway skal kåres skal det også deles ut pris for beste finalekjole, det er derfor viktig å finne en kjoledesigner som kan lage en kjole som vil ta pusten fra publkum og jeg har funnet denne kjoledesigneren!! ;) Han heter Cårejånni Enderud og er både makeupartist, stylist og klesdesigner med lang erfaring i bransjen. Selv om han er opptatt med både Skal vi danse og flere andre aktuelle tv-program sa han ja til å lage finalekjolen min. Vi har allerede møttes en gang og hatt en "brainstorming" om hvordan finalekjolen skal se ut og ut ifra de ideene vi kom med kan jeg bare si at jeg er utrooooolig spent! Jeg har troen på at kjolen kommer til å se helt fantastisk ut!! Vi skal møtes igjen på Torsdag eller Fredag denne uken hvor Cårejånni skal legge frem noen stoffprøver så det blir spennende! Fargen på kjolen er allerede bestemt, men hvilken farge er en hemmelighet inntil videre ;)

crejnni.jpg

Cårejånni har blant annet jobbet som kjoledesigner for Melodi Grand Prix

Nettside: http://www.nrk.no/programmer/tv/melodi_grand_prix/1.2398391

 

Photoshoot med fotograf Jon Rune Trengereid

a1sx2_Thumbnail1_396877_533050790067569_1044112487_n.jpg

For en stund tilbake skrev regjerende Miss Universe Norway vinner Sara Nicole skrevet et blogginnlegg hvor hun kommenterte alle jentene som er kommet til finalen i årets Miss Universe Norway konkurranse. Hun skrev hva vi kunne forbedre oss på og dette har jeg tatt til etterretning :)

Her er linken til blogginnlegget hun skrev: http://sara.missu.no/?m=201307

Det hun kommenterte på meg var (kort fortalt) at jeg må vise en mer edgy og crazy side av meg selv og dette kan jeg være enig i! :) Jeg har tatt mange flotte photoshoots, men ingen av dem viser den "ville" siden av meg. I tillegg til å ha en uskyldig og rolig side har jeg også en sprudlende og energisk side (kanskje enda mer av denne siden sånn i hverdagslivet,hehe)

Jeg bestemte meg derfor for å finne en fotograf som kan få frem denne siden ved meg. Jeg søkte derfor etter gode fotografer flere steder og fant til slutt en nettside til en fotograf hvor jeg likte bidene han hadde tatt veldig godt. De var spennende, iøynefallende og anderledes og akkurat den stilen jeg var ute etter. Det tok ikke lang tid fra jeg så bildene hans til jeg kontaktet han og nå er vi klare for photoshoot!! :D 

Ideen er som sagt å lage en energisk og crazy photoshoot som får frem den "ville" Nora! Jeg har i tillegg pratet med en god venninne av meg som heter Ragnhild Dalen. Hun er kjoledesigner og har utdannet seg på ESMOD moteskole som er en kjent moteskole i Oslo og jeg skal bruke klær som hun har laget under photoshooten!! :D

Hun er en lovende klesdesigner som jeg er sikker på kommer til å nå langt (om noen år vil hun komme med egen kleskjede, bare vent og se ;)). Under moteuken i Oslo i 2010 vant hun blant annet prisen for Esmonds beste designerspire. Elevene hadde fått i oppgave å "transformere" kassert materiale fra helt andre bransjer til påkledning (tekstilforum.no:2010) 

Hva Ragnhild valgte å bruke av materiale kan du lese om her: http://tekstilforum.no/Nyheter/Siste-nytt/Arkiv/2010/August-2010/Imponerende-design-paa-Moteuka

Når photoshooten skal skje er ikke bestemt enda, men jeg kommer med en oppdatering så fort jeg vet noe mer ;) Spennende blir det ihvertfall! Og med en SÅ god fotograf som Jon Rune Tregereid er det ingen tvil om at dette kommer til å bli bra!! :)

For å se hva Jon Runde har gjort av photoshoots tidligere kan du ta en titt på nettsiden hans: Fotograf Jon Rune Trengereid

 

Modell for Dagbladets fotokonkurranse #øyeblikkene2013

a1sx2_Thumbnail1_Skjermbilde-2013-08-12-kl.-11.59.45.png


For en liten stund siden var jeg med Marika Mørkestøl som er en fotograf som har tatt bilder av meg tidligere og filmet en nettvideo om hvordan man skal ta et godt portrettbilde. Marika ble spurt om å være fotografen som kunne gi noen gode tips og råd om dette og hun spurte meg om jeg ønsket å være modellen hennes, noe jeg selvsagt takket ja til :)

Filmen kan du se her: Ikke send det samme bildet til kjæresten som arbeidsgiveren

 

Intervju med Vest Telemark Blad

a1sx2_Thumbnail1_Skjermbilde-2013-08-12-kl.-12.36.10.png

Jeg er som kanskje de fleste av dere vet fra Telemark, nærmere bestemt Dalen i Tokke kommune som ligger i Vest Telemark og på Lørdag ble jeg ringt av Vest Telemark blad som ønsket å intervjue meg om min deltakelse i Miss Universe Norway konkurransen :) Jeg hadde derfor en hyggelig prat med Marit Mjølsneset som jobber for VTB nå i sommer og som jeg kjenner ifra tidligere (Sånn er det med en liten plass vettu, alle kjenner alle. Politimannen er naboen og besteforeldrene dine driver skobutikken du handler på,hehe)

Artikkelen er enda ikke lagt ut, men jeg skal dele linken med dere (eventuelt et bilde av avisartikkelen og et utdrag av intervjuet) så fort jeg vet det er klart :)

 

Min hverdag

a1sx2_Thumbnail1_bilde-2_20130812-102332_1.JPG

Forutenom at det er mye som skjer med Miss Universe er det også mye som skjer i det private også. Jeg er i lykkerus om dagen, humøret er på topp og jeg har masse energi og det er rett og slett helt fantatstisk å være meg!! :D Energien kommer av masse trening og jo mer jeg trener jo mer ser jeg resultater, noe som er veldig motiverende. Jeg er også stormforelsket og dette stopper ikke akkurat energinivået mitt i å nå nye høyder. Jeg har funnet meg en mann som gir meg glede i hverdagen, han er en god samtalepartner, en motivator, en av de morsomste menneskene jeg har møtt, en bestevenn, han er romantisk og omsorgsfull og han er en fantastisk treningspartner og han skal derfor ha mye av takken for at jeg har kommet så langt i treningsresultatene mine :)

Forrige Onsdag flyttet jeg inn til Christoffer og idag kom det arbeidere hjem til oss på morgenkvisten som skal pusse opp kjøkenet våres, slipe gulv og male vegger på soverom og kjøkken. Vi er derfor "hjemløse" i en uke fra og med idag og Marius (min bestevenn) har derfor vært så snill å lånt oss soverommet sitt for de neste dagene, Marius jobber nemlig med produksjonen av Farmen denne uken og er derfor ikke i Oslo i ukedagene :)

Så, det var litt om hva som skjer i livet mitt om dagen :) Nå skal jeg igang med å vaske ut av den gamle leiligheten! YES!

Ønsker dere alle en kjempefin uke

Klemmer fra Nora :-*

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Student ved UiO
1..2..3.. Shoot!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på