fbpx

En god dose stolthet

Det er rart hvor mye jeg har fått tenkt når jeg har hatt en hel uke fri. Hvordan hodet som konstant er på, faktisk har tillatt å la tankene vandre til de helt viktige tingene. Det å la all stillheten tillate meg plass til tanker som er livsviktige, stoppe litt opp, se ting klart eller bare klarere. Alle tankene er jo der, men de slipper kanskje ikke alltid helt gjennom all kjas, mas, høyt tempo og forventninger. 

I ferien var jeg på kurs hvor jeg lærte å sy kofte, og jeg ble ferdig med min første kofte. Jeg er utrolig stolt over meg selv som har tatt tiden til å lære å sy det fineste plagget jeg vet om. Neste uke skal jeg sy den andre, og den skal jeg bruke i påsken. Påsken er en viktig høytid for samene og har derfor blitt til en sosial tid for samling omkring for eksempel giftemål, selskap og konkurranser. Påskeprogrammet er proppfullt av aktiviteter. Det skjer noe hver eneste dag. 

 

Vil du være min sponsor/samarbeidspartner? Ta gjerne kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: https://www.instagram.com/susanneguttorm/

Facebook: https://www.facebook.com/susanneguttorm/

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Det er ikke før du ser tilbake at du innser det
Dere gir meg motivasjon
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på