fbpx

Permanent makeup

—Sponset innlegg 

God fredag dere! Blir så godt humør når jeg våknet opp til at det faktisk er sol ute. Det er så lykke, det! Og gjør det ti ganger enklere å komme opp av senga. Og ikke nok med det, for vet dere hva? Jeg har tatt permanent makeup hos dyktige Linn Nguyen i dag.

Øyebryn har mye å si for ansiktet ditt. Fine øyebryn er en ressurs, på lik linje som vakker hud og vakkert hår. Brynene rammer inn både ansiktet og øynene våre og gir det karakter. Permanent Makeup er en mild form for tatovering, som vi kaller mikropigmentering. 
Jeg selv bruker mye tid på å forme og tegne bryn om morgenen, og øyenbryn er en viktig ting i hverdagen og noe du bør bruke litt ekstra tid på. Men ofte er det vanskelig å få formet de perfekt hver gang. Med permanent makeup legges det mye vekt på å fremheve og justere ditt naturlige uttrykk. 

Ved starten på behandlingen ble vi enige om fargevalg og mine ønsker, samt at Linn ser på benstruktur og mimikk for ansiktet ditt for å få flotte, realistiske og naturlige bryn. Linn formet og tegnet brynene akkurat slik jeg ønsket de før hun begynte med behandlingen. 

Mange lurer sikkert på hvorfor fargen så mørk rett etter behandlingen? Hvor lenge varer dette?
40-60% av fargen vil falme og bli borte kort tid etter behandlingen, mens det gror. Det tar som regel rundt 7 dager før det blekner. Det er med andre ord ikke det ferdige resultatet du ser like etter behandlingen, det vil alltid måtte være en del mørkere slik at det ferdige resultatet vil ha den riktige fargen.

Jeg vil oppdatere dere om hvordan det ferdige resultatet blir! Følg med!

Facebook: Linn Nguyen PMU
Instagram: https://www.instagram.com/linn_nguyen_pmu/
Hjemmeside: www.utseende.no

 

 

Semifinaleuttaket nærmer seg
Everyone Should Have The Right To Live With Respec...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på