MIN HUDPLEIE-RUTINE

Sponset innlegg

Jeg elsker å gi pleie til huden min, og det er noe jeg er helt avhengig av for å føle meg vel. Jeg starter alltid morgen og kveld med rens av ansiktet før jeg tilsette både serum og fuktighetskrem. Kombinasjonen av disse produktene som renser huden riktig og som gjør at jeg får mye fuktighet har virkelig totalforandret huden min. 

STEG 1 - RENS

 

Gentle Refining Cleanser - Jeg tar litt av produktet og fordeler i ansiktet før jeg masserer det rundt i ansiktet til det er godt fordelt. Deretter tar jeg å fukter en bomullspad og vasker ansiktet og halsen med den. Da får jeg bort de siste restene av sminke som ikke ble med etter renseren. Og den gjenoppretter fuktigheten i huden mens skitt, oljer og urenheter vaskes vekk. 

STEG 2 - SERUM

Intensive Redox Serum- Her påfører jeg en liten mengde med serumet på områder som er mest "skadet". Dette serumet lysner og frisker opp mørke ringer rundt øynene.

STEG 3 - FUKTIGHET

Ultra Replenishing MosturizerJeg avslutter som regel med fuktighetskremen. Jeg er utrolig glad i denne som gir mye fukt, for jeg har slitt mye meg tørr hud i ansiktet. Derfor er både serum og en god fuktighetskrem viktig for meg.

Det å forbygge rynker og linger med gode og sunne rutiner, samt god hudpleie. Håper dere vil klikke dere inn på videoen ;

 

Magisk medisin
Presseoppslag - Utrop
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på