fbpx

MIN HUDPLEIE-RUTINE

Sponset innlegg

Jeg elsker å gi pleie til huden min, og det er noe jeg er helt avhengig av for å føle meg vel. Jeg starter alltid morgen og kveld med rens av ansiktet før jeg tilsette både serum og fuktighetskrem. Kombinasjonen av disse produktene som renser huden riktig og som gjør at jeg får mye fuktighet har virkelig totalforandret huden min. 

STEG 1 - RENS

 

Gentle Refining Cleanser - Jeg tar litt av produktet og fordeler i ansiktet før jeg masserer det rundt i ansiktet til det er godt fordelt. Deretter tar jeg å fukter en bomullspad og vasker ansiktet og halsen med den. Da får jeg bort de siste restene av sminke som ikke ble med etter renseren. Og den gjenoppretter fuktigheten i huden mens skitt, oljer og urenheter vaskes vekk. 

STEG 2 - SERUM

Intensive Redox Serum- Her påfører jeg en liten mengde med serumet på områder som er mest "skadet". Dette serumet lysner og frisker opp mørke ringer rundt øynene.

STEG 3 - FUKTIGHET

Ultra Replenishing MosturizerJeg avslutter som regel med fuktighetskremen. Jeg er utrolig glad i denne som gir mye fukt, for jeg har slitt mye meg tørr hud i ansiktet. Derfor er både serum og en god fuktighetskrem viktig for meg.

Det å forbygge rynker og linger med gode og sunne rutiner, samt god hudpleie. Håper dere vil klikke dere inn på videoen ;

 

Magisk medisin
Presseoppslag - Utrop
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Du kan nå melde deg på til Miss Norway 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på