fbpx

Hei! Jeg er Iris❤️

bilde

Hei alle dere!

Jeg heter Iris Eskic, er 21 år gammel og fulltidsstudent. Dette er første gangen jeg skriver et slikt innlegg, og intensjonen min er å gi dere et lite innblikk i hvem jeg er som person, så... here we go!

Jeg vil da starte med å fortelle at jeg er født og oppvokst i Norge, men har de siste tre årene bodd i både England og Trondheim, mens nå i år, er jeg bosatt i Oslo. I England studerte jeg arkeologi i 1 år før korona kom. Så flyttet jeg til Trondheim hvor jeg begynte på International Management på BI -noe jeg studerer videre i Oslo på 2 året.

Min etnisitet er bosnisk (mors side) og kongolesisk (fars side), noe som har gjort meg veldig interessert i hvordan ulike kulturer kommuniserer. Ergo. grunnen til at jeg valgte å studere IM, for å forstå hvordan man driver business på tvers av kulturer.

På fritiden elsker jeg å trene, være sosial med venner og tilbringe tid med familie. Jeg trener kickboksing og lacrosse på fritiden, har spilt rugby i England, springer i fjellene på sommeren og elsker generelt å være i aktivitet! Er også veldig interessert i kunst, noe som kommer av min interesse i maling og tegning. Men min aller største hobby må være min kjærlighet for musikk! Jeg forlater aldri døra (egt heller aldri rommet) ute mitt Bose-headsett. Musikk hører jeg på når som helst - og hvor som helst.

 

 

Dette var et lite innblikk i hvem jeg -Iris- er. Mer kommer! Gleder meg til å både la dere bli kjent med meg, men også til å bli kjent med dere! Vi ses<3

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Eksamen: 4 tips til å lette på eksamensstresset
COVID-19: EPIDEMI, PANDEMI og ENDEMI? Hva er forsk...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på