fbpx

En kamp mot menneskehandel gjennom fotball

Hei alle sammen!

 

Survivors Network ønsker å ha en fotball cup. Dette prosjektet har som mål å engasjere ungdommer fra 10 - 14 år i en fotballcup som ikke bare vil holde dem i form og sosialisere med andre barn, men vil også være en mulighet for disse barna å lære noen av de grunnleggende måtene å identifisere menneskehandel på. Dette prosjektet vil gi disse ungdommene kunnskap som vil hjelpe dem med å identifisere og unngå noen av fellene som brukes av skruppelløse fotball agenter og ledere. Disse agentene leverer drømmene til unge ambisiøse fotballspillere ved å love dem berømmelse og formuer som et middel til å lokke dem til steder der de vil miste sin frihet og bli tvunget til arbeid eller prostitusjon. De blir forvandlet til penger å tjene maskiner for sine menneskehandlere.

De mangler litt midler for å få den til. Om noen har noen fotballtøy/treningsklær som ikke bruker lenger, hadde jeg blitt utrolig glad om dere ville ha gitt til meg så jeg kunne sendt ned til dem. Har selv funnet fram noen fotballsko og treningsbukser jeg ikke bruker lenger Er også mulig å hjelpe dem og få til fotballcupen ved å donere penger til: https://www.survivorsnetwork.co/donate?fbclid=IwAR0YQZbb6uS2UejLGDvwnqJXRoVmwjBai5D1iOMaoWILQLSFeILfbdkSXCA

Alt hjelper!

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Mangelen på handlinger for å forhindre menneskehandel gjennom fotball og andre midler har gitt opphav til saker som de 23 mindreårige som ble handlet til Champasak, en fotballklubb i Laos. De ble handlet av Alex Karmo, en tidligere liberisk fotballspiller. Disse mindreårige sov på gulvet på stadion og ble matet bare to ganger om dagen.

Dette forslaget skal gjennomføres sammen med å styrke disse ungdommene med kunnskap som vil øke deres evne til å identifisere menneskehandlere eller falske fotballagenter som er ute etter å utnytte dem. Dette vil føre til relativt sett lavere antall menneskehandel i fremtiden.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Den nåværende covid-19-pandemien er en stor utfordring for å nå mange mål for forskjellige organisasjoner i år. Men vi er optimistiske til at dette ikke vil være tilfelle her. Dette er fordi denne konkurransen vil finne sted i Kumba, South West Region uten registrert tilfelle av pandemien siden juli. Byen er kjent for å operere normalt, selv om innbyggerne forventes å bruke ansiktsmasker på offentlige steder.Innbyggerne har lov til å samles på offentlige steder som markeder, kirker og barer som alle er vert for et større antall mennesker enn denne turneringen kan være vert om gangen.Organisering av denne konkurransen bryter ikke på noen måte noen regler som er satt av regjeringen i Kamerun. Vi har dobbeltsjekket dette ved å verifisere med myndighetene i både administrasjons- og sportskontorene i Kumba.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Bare til å kontakte meg om du har noen spørsmål angående dette. Setter så stor pris på alle donasjoner om det er til nettsiden deres eller fotball tøy som jeg kan sende ned. Husk at alt hjelper! Om det er fotball sko du ikke bruker lenger, en t-skjorte eller penger som blir donert. Alt hjelper.

Personlig gjør det meg så glad at vi kan bruke sporten som jeg elsker og har holdt på med hele livet, til noe så bra!

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

 

Klem Andrea Nicole <3

Ps: Hvis du eller noen du kjenner ønsker å samarbeide, ta gjerne kontakt.

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Mob: 90804231

 

A Fight Against Human Trafficking Through Football
Telttur i Farris! Masse bilder
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på