fbpx

En liten introduksjon

Tenkte jeg skulle starte dette nye kapittelet med en kort introduksjon. Therese heter jeg, er 26 år og kommer fra den lille byen Skien i Telemark.

De siste tre årene har jeg bodd i Australia, og har før dette vært ute å reist siden jeg var ferdig på videregående. I Australia jobber jeg som modell samtidig som jeg dette året studerer språk.

Jeg er utrolig reiselysten og nysgjerrig  - alltid på jakt etter nye opplevelser og prøver å gjøre alt jeg kan for å oppleve mest mulig på den korte tiden vi er her. På fritiden er jeg aktiv med mye innenfor helse - trening, meditasjon, yoga og alt som hører til en aktiv livsstil. 


Helt siden jeg var ung har jeg blitt inspirert av mennesker som bruker stemmen sin til å utgjøre en forskjell. 
Jeg har fulgt med på både Miss Norway og andre utenlandske missekonkurranser i flere år, så dette er noe jeg gleder meg veldig til å være en del av.

Miss Norway er en skjønnhetskonkurranse, men det handler om mye mer enn det å ha et pent ansikt. Det er måten du bærer deg selv på, hvordan du prater for deg, hvilke prosjekter du brenner for og hvordan du kan være med på å inspirere andre.

Jeg gleder meg veldig til tiden fremover og tror dette blir er lærerik reise. Håper du vil følge meg og min opplevelse med å være deltager i Miss Norway. Det blir gøy å dele både oppturer og nedturer - og alt som følger med!

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Litt om meg selv
En liten introduksjon

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på