fbpx

En liten oppdatering :)

En liten oppdatering :)

God morgen :)

For en fantastisk dag idag det er idag!! :D Noen har kanskje ikke stått opp engang siden det er Lørdags morgen, men jeg våknet allerede kl.08:00 selv og er i toppform og klar for en nydelig solskinnsdag i Oslo ;) Jeg la meg allerede kl.23:00 igår fordi det hadde vært en veldig lang dag :)

Dagen idag startet med en god frokost:

b2ap3_thumbnail_bilde-5.JPG

Havregrøt med cottage cheese, ferske blåbær, bringebærsyltetøy, rosiner og hasselnøtter

Etter en herlig frokost som gav meg masse energi skal jeg nå ordne meg og ut å handle inn varer jeg trenger for å lage hjemmelaget granola! Granola er en herlig og sunn "frokost"blanding (men den kan også spises som lunsj eller kveldsmat selvsagt)
som man kan spise sammen med melk eller youghert. Det blir spennende å se hvordan resultatet blir :)

Deretter skal jeg vaske huset og sende litt mail rundt til postensielle sponsorer og kl.14:00 er jeg ferdig med "husmorspliktene" mine,hehe, og skal ut i solen på fjelltur med Christoffer :)

Ny samarbeidspartner

Jeg har jo vært i full gang med å skaffe sponsoravtaler. Jeg synes denne prosessen er kjempegøy for dette er helt og fult mitt ansvar og jeg liker utfordringer og jeg liker å skape og gjøre ting på egen hånd :) Og nå har jeg vært så heldig at jeg har fått et samarbeid med en skjønnhetssalsom som heter Skjønnhetskompaniet som ligger i Ullevålsveien 1 (bare 5 minutter å gå hvis du står midt i Karl Johan ved f.eks. Zara) De har en egen hjemmeside som heter www.skjonnhetskompaniet.no så der syns jeg alle bør gå inn å ta en titt. Det er viktig å ta vare på seg selv i hverdagen og unne seg litt personlig pleie. Føler man seg bra utvendig vil man også føle seg bra innvendig (vise verca selvfølgelig ;))

Jeg har time hos dem på Mandags morgenen hvor jeg skal ta hudpleiebehandlingen Økologisk hudpleie klassisk (Du kan lese nærmere om denne behandlingen på nettsidene deres). Jeg gleder meg utrolig mye til å få en oppfriskning i ansiktet og en god start på uken. Jeg skal selvsagt fortelle hvordan det var og legge ut bilder fra behandlingen en gang i løpet av Mandagen :)

Lik meg på Facebook


Jeg hadde blitt UTROLIG glad om du kan like min Facebook side som jeg har laget i forbindelse med min deltakelse i denne konkurransen :) Det er veldig hyggelig å ha opprettet denne siden for det er så mange som gir meg støtte og fine ord :)

https://www.facebook.com/noramissuniverse2013?notif_t=page_new_likes

Til sist vil jeg ønske alle en kjempefin helg <3 <3 Håper dere koser dere masse masse!!

Klem fra Nora

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Prinsessen i tårnet
Vil du sponse meg i Miss Universe Norway?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på