fbpx

En liten pause

Hei❤️

De siste månedene har gått i ett, og jeg har ikke hatt tid til å besøke klubben min. Som jeg har sagt tidligere så satt jeg kunstløp "karieren" på pause fram til finalen, og så skal finalen avgjøre hva som vil skje fremover☺️ Men etter jobb idag så dro jeg til venninna mi med masse kjoler! Hun har kjøpt billett til finalen og jeg er små glad for det! 2 av skøyte venninnene mine kommer, og jeg er såå glad for det! Men hun trengte å låne en kjole, og jeg har MER ENN NOK å låne bort😂 Etter det så kjørte jeg henne opp til trening, og varmet opp med henne❤️

Jeg ELSKER jo å danse og trene til musikk, så var utrolig deilig å komme opp til "mitt andre hjem" (Stjernehallen/Ishallen) og få sluppet seg litt løs.

Måtte selvsagt teste om jeg hadde triksene inne enda😂 Hihi de er der de, bare litt rusten. Men det kommer seg☺️ Var kjempe gøy!

Etter jeg var med venninna mi å varme opp så satt jeg å så på jentene trene❤️ Det var utrolig koselig men kjempe rart. Jeg pleier jo alltid å være på hver eneste trening, så var kjempe uvant å sitte på tribunen og ikke være på isen. Jeg ville bare løpe inn å knyte p meg skøytene, men valgte å se på denne gang. Det var viktigere idag å passe på at jeg ikke får noen blåmerker eller skader meg til finalen.

Men det å få være med min bestevenninne igjen var utrolig godt. Vi er så gode venner at uansett hvor lang tid det er mellom vi ser hverandre, så er vi like gode venner❤️ Hun er som min lillesøster, og hun betyr så mye for meg, og det at hun sitter i salen og støtter meg til lørdag betyr alt❤️ Det er viktig å ta vare på vennskap, og jeg setter vennskap over alt☺️ Det å ta vare på de rundt deg er en del av arbeidsoppgavene til oss mennesker mener jeg☺️ Hvis alle har litt omsorg for de rundt seg, så tror jeg alle får det mye bedre! Venninna mi er min gledesspreder og vi finner på så mye gøy sammen! Dette er en venninne som får meg til å le!

Så det var dagen min idag! Imorgen så blir det øving på catwalk og pakke til avreise🤩 Nå begynner det virkelig å nærme seg!!

Klemmer fra meg❤️

Sponsor:

Finaleklart hår
Reisen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på