fbpx

En vått shoot :) *plask plask*

En vått shoot :) *plask plask*

Onsdag kveld reiste jeg til Stavanger. Det var så merkelig å reise hjem for bare en lang helg. Det føltes ut som at jeg hadde vært på ferie i Oslo en måndede og var på vei hjem, mens egentlig er det vel motsatt nå. Det var godt å få hilse på alle hjemme :) både venner og familie.

Torsdag kveld hadde meg og Joachim Steinbru en shoot på Sola strand hotel der vi tok noen wet look bilder som ble kjempe stilige! Så var det den siste Kaizers konserten før de legger opp for en stund (er helt sikker på at de kommer tilbake med en comback) før jeg reiste til Flekkefjord med Danilo for å besøke mamma og ei venninne som nettopp har fått en baby <3 Denne lang helgen gikk super fort!! Mangen å møte og mye å gjøre...

Selv om det var sykt deilig å høre noe dialekt igjen, så er jeg nå tilbake til Oslo :) Jeg sitter å skriver til dere mens min samboer (Katrine) driver å lager mat haha..

Her kommer en liten smakebit av shooten til meg og Joachim:


IMG_6700.JPG

Var det nice? :D Det kommer flerre!

Tusen takk Joachim Steinbru for bildet, gleder meg til å se resten nu..

Og en stor takk til Sola Strand Hotel for lånet av spa på deres hotel. Utrolig fint hotel og Spa!

Håper alle har hat en fin lang eller bare vanlig helg :D!

- Christine Frestad 

OA "Mobbet for utseendet - Ble skjønnhetsdronning"
God Morgen! :)

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på