fbpx

Endelig er dagen her!:)

Endelig er dagen her!:)

Det er ikke akkurat det været jeg hadde håpet på idag. Men så lenge det ikke regner i dag, så blir det bra. Jeg og mange av de andre jentene i Miss Universe Norway har gledet oss masse til denne dagen. Det blir utrolig spennende å møte alle jentene i Miss Universe Norway. Vi er alle forskjellige, men samtidig så jobber vi alle mot samme mål. Det er også veldig gøy å få være hedersgjester til Jaguar Energy Drink release party. Jeg håper virkelig at mange av dere kommer, så vi kan lage et ordentlig bra event med god stemning.

Lejla Memic kommer til meg i dag, så vi kan spise god mat og ornde oss sammen før "the big happening". Hun er en så fantastisk jente, og jeg digger henne virkelig. Det er det som er så flott med denne opplevelsen; man møter så mange gode mennesker, og plutselig så har man fått seg en ordentlig god venninne. 

Vel, som sagt så håper jeg på å se dere på Nox i kveld! For denne dagen blir super:D 

Ta en pust i bakken!
Hvor skal du i morgen? Det vett jeg! :)
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på