fbpx

Leve livet helt ut

31189672_1960983427548058_1678443382138994688_n

Det å glede noen gjør utrolig godt. Glede kommer i mange former, men å dele glede med andre er den gleden jeg får mest ut av. Dette er mitt grunnlag for å melde meg inn hos Kalfaret Sykehjem sin frivilliggruppe. For noen uker siden begynte jeg på kurs hos sykehjemmet for å få opplæring så jeg kan jobbe innenfor eldreomsorgen som frivillig, og i helgen var jeg for første gang med på å erfare hva denne fantastiske jobben bringer av glede.

Meg og 3 andre frivillige hadde med oss beboere på sykehjemmet på fotballkamp hvor vi så hjembyen vår vinne. Det var utrolig å se hvor mye glede det ga når beboerene fikk komme ut å se fotball og nyte det fine været. Det var selvfølgelig ekstra stas når hjem-laget scoret 3 mål, noe som gjorde at vi kunne gå fra stadion med ett stort smil på munnen. 

Hos Kalfaret arrangeres det forskjellige aktiviteter hver uke, hvor alle selv kan velge hva de ønsker å delta på, eller ikke, enten det er kino, tur, fotballkamp eller dans. I tillegg er det ett opplegg som heter drømmedag, hvor hver enkelt kan få oppfylt sin "drømmedag", og vi som frivillige gjør alt i vår makt for å få dette til å skje. 

Det er ikke mye som skal til for å jobbe som frivillig. Bare 2 timer (ca.) av dagen din kan gjøre en uke for andre så mye bedre. Det er stort behov for frivillige innenfor helse og omsorg, fordi selvom vi har fantastiske leger og sykepleiere så er det fint å koble av litt å komme seg ut av rommet litt, enten om det er konsert på huset, eller tur i nærområdet. Jeg ønsker å skape ett tilbud som kan spre seg over hele landet, slik at vi, og alle vi er glad i kan bli med å få levd sitt liv til det fulle. 

Om du tror DU passer til å være frivillig på sykehjem klikk deg gjerne inn på linken, tips gjerne andre: https://frivillig.no/vitalitetsenteret-frivilligsentral-sa/frivillige-til-kalfaret-sykehjem

Har du lyst å stemme meg frem som folkets favoritt? Send "MISSU 4" til 1963! 
For samarbeid kontakt meg gjerne på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Veien til et sunt og fint hår
Interview With Dappr - Online TV
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på