Hello Form The Big Apple!

freedom-tower

Hello from the other side!

Jeg vil bruke denne foerste bloggposten til aa introdusere meg selv. Jeg heter Rebecca og er 24 aar. Jeg kommer i fra Larvik, Vestfold. Men har de siste 4 aarene for det meste bodd i New York. Foer det bodde jeg et halv aar i Australia. Saa du kan si jeg elsker og reise, oppleve og bo nye steder. Det er noe av det jeg elsker aa gjore. Men er ogsaa veldig glad i aa komme hjem til Norge, og famile og venner og tilbringe tid der. 

Bortsett fra og reise, saa er teater en av mine store lidenskaper! Trening ogsaa! Jeg elsker og moete nye mennekser og vaere med paa eventer og sosiale sammenhenger, saa jeg sitter sjelden en dag stille. Vil nok si at jeg er veldig utadvent og med paa ting som skjer!

Jeg haaper at jeg kan faa dele livet mitt med dere i den naermeste tiden paa denne bloggen. Det har alltid vaert en stor droemm for meg a bli med i Miss Norway, aa jeg tenkte at na var tiden inne for aa gjore noe med det, og melde seg paa! Saa jeg haaper at dette er aaret for meg.

Dette er da meg:

Haaper alle faar en super helg!

-Rebecca

 

 

 

 

 

Location (Map)

New York, NY, USA
Gi stjerner til dette innlegget:
Helg i The Hamptons!
EVENT // M.A.M.B OSLO SS18
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på