fbpx

Tanker som passerer etter midnatt

Hei dere, håper dere har hatt en fin dag så langt. 

Jeg tror jeg lenge levde i en fantasiverden, men jeg ble eldre og øynene mine åpnet seg. Mennesker lider, dyr blir mishandlet, sorg, kriger, indirekte kriger, forskjellsbehandling, lover og regler som ikke gir mening (Polen har nylig innført en veldig dum lov, du kan lese mer om dette på amnesty for eks.) Og mye mer. 

Tenk å leve i fred? Tenk om vi mennesker ikke er skapt for å leve slik? Jeg tror meningen er at vi mennesker skal leve i et godt samfunn og være rundt naturen hver dag, dyrke vår egen mat og skape kunst. Jobb er viktig i dagens samfunn, men skal vi jobbe hver dag i hele livet vårt? Det er kjempe bra så klart å ha sykepleiere, leger og andre yrker som hjelper andre. Denne lengselen etter et annet liv er ikke menneskelig natur, det er et symptom på det moderne samfunn. Dette er tanker som bare slår meg før jeg legger meg. På ingen måte går jeg i mot at vi må jobbe, men jeg tror det er viktig å leve litt også, gjøre ting som gjør deg genuint glad. Reis, nyt sola, utforsk natur og kjærligheten i verden. Bare vær glad, elsk det du gjør, da kommer man langt. Jeg tror det handler om å finne en jobb man virkelig brenner for<3

 

Hvis DU eller noen du vet om har lyst til å samarbeide med meg, hadde jeg satt stor pris på det.

Send mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Instagram: victoria_emilie

Facebook: Victoria Løken 

Helgens opplevelser!
Hvor var jeg i helgen? Høydepunkt
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på