fbpx

Finalebildene og presentasjonsvideo!

Heii!

For en opplevelse dette har vært, og så sykt kjekt det har vært! Men nå er dagen her hvor finalebildene skal sendes inn, noe som er kjempe skummelt!

Jeg melte meg på Miss Norway uten å vite hva jeg egentlig melte meg på, men nå i etterkant så har jeg lært veldig mye og kost meg, og ikke angra et sekund!

Under Miss Norway så har jeg ville formidle og delt om hvor sårbart det er å slite med rus i Norge, og hvor nedtrykt de som sliter er i vårt samfunn, jeg føler jeg har klart mye, men vil og klare så mye mer! Så jeg krysser fingrene for en finaleplass i Miss Norway 2023

Her kommer finalebildene<3

Fotografen ville at vi skulle vise hvor jeg var fra så da var det på med støvler og sydvest for å vise at jeg er fra Askøy/vestlandet

Alle bildene er tatt av Alina Pettersen<3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Lite aktiv - og good vibes
Presentasjonsblogg - finaleuttak
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Julie Marie Tollefsen på søndag 30. april 2023 08:37

Wohoo, ser bra ut ❤️

0
Wohoo, ser bra ut ❤️
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på