fbpx

Landstreff Stavanger!

344290024_232081342762556_7862547732180771994_n

Heii!

Nå i helgen var jeg på LS, og så sykt kjekt det var! Det var dritfint vær og bare god stemning hele helgen!

Jeg Gruet meg litt før helgen fordi jeg trodde det skulle være skummelt med tanke på dop og voldtekt, men det var faktisk sykt lite til ingenting (som jeg har hørt om) Alle var bare kjempe glade og sol og 16 grader hjalp veldig på humøret.

Det var mange dårlige og ukjente artister i år, men postgirobygget var der heldigvis, de er de eneste jeg genuint gledet meg til å høre på, og gjett om de leverte! Det var allsang og bare god stemning, alle sang med og smilte og ledde. Etter konserten var jeg så glad og full i adrenalin at knærne mine var svake! Jeg har aldri kjent på en så stor rein glede før.

Jeg var stort sett edru hele helgen, grunnet lange dager, men alle var så glade hele tiden at man trengte faktisk ikke alkohol i det hele tatt. 

Jeg sitter bare igjen med en smil når jeg tenker på denne helgen, og jeg kunne ønske man kunne dra der mer en bare en gang i livet, for dette var virkelig en opplevelse for livet! 

Den neste konserten som jeg gledet meg til var Mackelmore, der og var det igjen bare god stemning, alle sang med og hoppet og koste seg! Alt jeg klarer å skrive er at det var kjekt og alle koste seg, for det er akkurat det som skjedde!!

Anbefaler alle å dra på LS, og kjøpe camp! Camp var bare koselig og kjekt fordi alle samlet seg og hørte på musikk, mange nye venner ble lagd! 

10/10 helg!!

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Planlegging av finale kjole!
8. Mai 1945
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på