fbpx

Livet i det siste!

340178536_892275688740250_460724998533621407_n

HEII!

I det siste nå så går livet superbra, været er fint og da er livet fint.

Og endelig så skal jeg flytte, nå har jeg bodd i Sveio i 13 år, og jeg er rimelig lei av den lange veien inn til skole og jobb som er i Haugesund. Jeg og familien min har lenge leitet etter et sted å flytte til, men uten hell

MEN NÅ, nå skal jeg flytte inn i et kollektiv med kollegaen min, og en kompis av henne! Jeg kan flytte inn etter 11.juni og skal skrive kontrakt med huseier denne uken! Jeg gleder meg så ufattelig mye, og det skal bli så deilig å bare være 2 min unna jobben stede for 25. I tillegg til egen soveplass når jeg har vært ute på byen.

Det som er litt dumt er at jeg skal ha friår og fokusere på jobb og sparing, så det hadde nok vært smartest økonomisk å bo hjemme, men jeg vil ut. Så da drar jeg! 

Jeg hadde og photoshoot til finalebildene idag, noe som var superkjekt og ble super bra, gleder meg til å dele de med dere!

Og frisørtimen hos frisøren igår gikk så sykt bra, elsker håret og humøret er rett og slett bare på topp i det siste!

Jeg gleder meg til sommeren kommer for nå har jeg egen leilighet og våkne opp i og føler at jeg endelig kan starte mitt liv helt på ordentlig<3

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Positiv/Negativt med å gå gravid
Nytt hår!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på