fbpx

Finalen i Miss World utsatt

(Foto: Amine Storrød fra Miss World i Puerto Rico - privat)

Det slo ned som en bombe på på torsdag kveld at hele Miss World-konkurransen måtte utsettes grunnet korona-smitte. Noe vi fikk vite bare timer før finalen skulle gjennomføres.

Smittevernet var ikke godt nok i Puerto Rico. Dermed må hele 97 finalister fra forskjellige land gjennomføre finalen først en gang i 2022. Miss World-organisasjonen sier det vil skje innen 90 dager. 

Vi var i kontakt med Norges skjønnhetsutøver Amine Storrød bare minutter etter hun ble kjent med utsettelsen. Hun var fryktelig lei seg for så å finne tilbake til optimismen noen timer senere. Amine har en jernvilje som trengs når noe uventet skjer.

Nå følger vi med på nye meldinger fra Miss World. Så må vi følge med hvordan reiserestriksjoner vil være fremover, nå som den nye omicron-varianten krever ekstra årvåkenhet. Hele verden er berørt og hvert land er tjent med å styrke helsesektoren mer enn i dag. 

Les mer i pressemelding fra Miss Wold, Facebook-siden til Amine i forbindelse med Miss World og Extraavisen: 

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

"Hun vil bli Miss Norway": Spalte i min hjembys lo...
21 ting jeg har lært av 2021, del 1
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på